
Κατάθεση ή τέλος για Αλ Σαούντ και Παναθηναϊκό
Δύο είναι τα μοναδικά δεδομένα της σημερινής ημέρας για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ή γίνεται κατάθεση μέσω Σουηδικής τράπεζας σε λογαριασμό υπέρ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τα 15 εκατ. ευρώ από την πλευρά του Σουλτάν Αλ Σαούντ για να τελειώσει η συμφωνία ή η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη σε περίπτωση νέας αναβολής θα «τελειώσει» το θέμα οριστικά.
Δύο είναι τα μοναδικά δεδομένα της σημερινής ημέρας για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ή γίνεται κατάθεση μέσω Σουηδικής τράπεζας σε λογαριασμό υπέρ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τα 15 εκατ. ευρώ από την πλευρά του Σουλτάν Αλ Σαούντ για να τελειώσει η συμφωνία ή η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη σε περίπτωση νέας αναβολής θα «τελειώσει» το θέμα οριστικά.
Σύμφωνα με όσα υποστήριζε ο Βλάσης Τσάκας, μέχρι αργά χθες (13/12) το βράδυ, αυτό θα γίνει μέσω της Nordea Bank.
Πρόκειται για τον μεγαλύτερο τραπεζικό όμιλο της Σκανδιναβίας, που προέκυψε από συγχωνεύσεις τραπεζών σε Σουηδία, Φινλανδία, Νορβηγία και Δανία, και όπως τόνιζε ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα ως το μεσημέρι θα έχουν σταλεί όλα τα απαραίτητα έγγραφα – κυρίως το bank commitment – στον Παναγιώτη Πετρόπουλο για να το δώσει με τη σειρά του, μέσα στο φάκελο που έχει ετοιμάσει, στους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Η πλευρά του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού τήρησε στάση αναμονής για αρκετά μεγάλο διάστημα και πλέον δε δείχνει διατεθειμένη να περιμένει για πολύ τον Σουλτάν Αλ Σαούντ. Αυτό που έλεγαν οι άνθρωποι του Γιάννη Βαρδινογιάννη είναι πως ο «Τζίγκερ» έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει σημασία ποιος και πως θα βάλει τα λεφτά, αλλά να τα βάλει, κάτι που όμως δεν έχει κάνει ο Σαουδάραβας.
Μάλιστα αρκετοί ερμήνευσαν τη συγκεκριμένη θέση τονίζοντας ότι ίσως έχει αποσυρθεί ο Αλ Σαούντ και πλέον «παίζει» άλλος Άραβας επενδυτής, κάτι που ακόμα δεν επιβεβαιώνεται και το διαψεύδει η πλευρά του Βλάση Τσάκα.
Όπως και να έχει, στον Παναθηναϊκό θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις σήμερα και η Τετάρτη αναμένεται να είναι πολύ κρίσιμη και σημαντική ημέρα, όποια κι αν είναι η κατάληξη της υπόθεσης του πρίγκιπα…
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ασύρματο εμφύτευμα στον αμφιβληστροειδή προσέφερε όραση σε τυφλά άτομα
- Αγγελική Νικολούλη: Στην πρεμιέρα της ταινίας που σκηνοθέτησε ο γιος της Κωνσταντίνος Μουσούλης
- Ποσειδώνος: Νεκρός 25χρονος από την καραμπόλα οχημάτων – Συνελήφθη 23χρονος θετικός σε αλκοτέστ
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος Ζ’)
- Οι πιθανότητες για τον τίτλο στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα (pic)
- Κύπρος: Η Γαλλία στέλνει φρεγάτα και αντιπυραυλικά συστήματα
- Ποιος είναι ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ για το καλοκαίρι μετά τον Τρινκιέρι
- Το Ιράν βάζει την Κύπρο στο κάδρο των επιθέσεων – Ασπίδα προστασίας από την Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 03.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mo-8EJAWgGv6o-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442