Σε ρυθμό… ρελαντί ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο του Πανιωνίου
Χωρίς να πιεστεί ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 14-3 του Πανιώνιου για την 5η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών. Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στις «κυανέρυθρες» που δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν στον ίδιο ρυθμό. Έτσι, οι «ερυθρόλευκες» έκλεισαν την πρώτη περίοδο προηγούμενες 7-0 και το ημίχρονο 9-0, ενώ δέχθηκαν το πρώτο τέρμα στο τρίτο οκτάλεπτο, όταν όλα πια είχαν κριθεί, με τον δείκτη του σκορ να σταματά στο 14-3.
Χωρίς να πιεστεί ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 14-3 του Πανιώνιου για την 5η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών. Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στις «κυανέρυθρες» που δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν στον ίδιο ρυθμό.
Έτσι, οι «ερυθρόλευκες» έκλεισαν την πρώτη περίοδο προηγούμενες 7-0 και το ημίχρονο 9-0, ενώ δέχθηκαν το πρώτο τέρμα στο τρίτο οκτάλεπτο, όταν όλα πια είχαν κριθεί, με τον δείκτη του σκορ να σταματά στο 14-3.
Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας του Μάντσεστερ, θεωρεί πως η διοίκηση του συλλόγου πρέπει να κρατήσει τον Άγγλο τεχνικό στον πάγκο της Γιουνάιτεντ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης που ήταν καθοριστικός στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού εξήγησε πως είναι πάντα έτοιμος προκειμένου να προσφέρει στους Πειραιώτες.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας