Συνεχίζει να… δαγκώνει ο ΟΦΗ, πέρασε με 3-1 από τη Νέα Σμύρνη
Εντυπωσιακός για ακόμη μία εβδομάδα ο ΟΦΗ, νίκησε με 3-1 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας και έφτασε στην 5η θέση της κατάταξης.
Εντυπωσιακός για ακόμη μία εβδομάδα ο ΟΦΗ, νίκησε με 3-1 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας και έφτασε στην 5η θέση της κατάταξης.
Η ομάδα του Ηρακλείου, που μέχρι τώρα έχει ηττηθεί μόνο στην Ξάνθη (αήττητη για πέντε συνεχείς αγώνες), προηγήθηκε 2-0 με τέρματα των Σίσιτς (26΄) και Μάντζιου (36΄).
Ο Κούτσι μείωσε προσωρινά για τους «κυανέρυθρους» στο 66΄, για να δώσει τη «χαριστική βολή» στους γηπεδούχους ο Μίρνες Σίσιτς με το δεύτερο γκολ του, στο 80ο λεπτό.
Με έξυπνη τακτική ο ΟΦΗ έδωσε χώρο στον Πανιώνιο, που απείλησε στο 6΄ και το 20΄ με τους Κούτσι και Μιλοβάνοβιτς να αστοχούν, αλλά στο 26΄ από το κόρνερ του Σουμπίνιο και την κεφαλιά του Σίσιτς οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» τη Νέα Σμύρνη.
Πριν συνέλθουν από το «σοκ», οι παίκτες του Λεμονή αναγκάστηκαν να ξανακάνουν σέντρα στο 36΄, όταν ο Μάντζιος σκόραρε για ακόμη μία αγωνιστική.
Ο Πανιώνιος επέστρεψε στον αγώνα στο 66΄, όταν από κόρνερ του Κβιρκβέλια ο Κούτσι μείωσε σε 2-1. Ο Φιλανδός επιθετικός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όταν στο 71΄ επιχείρησε ένα αδύναμο πλασέ που μπλόκαρε ο Κάρολ, για να τελειώσει το ματς ο Σίστιτς στο 80΄, με εξαιρετικό τελείωμα σε αντεπίθεση του ΟΦΗ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάκης Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Πετκάκης (46΄ Αυλωνίτης), Σιόβας, Τσότσαλιτς, Γουνδουλάκης (79΄ Κολοβός), Κουμορτζί, Σάμαρης, Κούτσι, Μιλοβάνοβιτς (46΄ Ρόκας), Σκέμπρι.