Η παράσταση -perfomance Caligula my love είναι βασισμένη στο θεατρικό έργο του Άλμπερτ Καμύ “Καλιγούλας” και κάνει πρεμιέρα στο Κινητήρας studio στις 23 Οκτωβρίου. Η Παράσταση -perfomance Caligula my love είναι βασισμένη στο θεατρικό έργο του Άλμπερτ Καμύ “Καλιγούλας” και κάνει πρεμιέρα στο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ studio στις 23 Οκτωβρίου, κάθε Κυριακή και Δευτέρα στις 21.15 Καλιγούλας […]
Η παράσταση -perfomance Caligula my love είναι βασισμένη στο θεατρικό έργο του Άλμπερτ Καμύ “Καλιγούλας” και κάνει πρεμιέρα στο Κινητήρας studio στις 23 Οκτωβρίου.
Η Παράσταση -perfomance Caligula my love είναι βασισμένη στο θεατρικό έργο του Άλμπερτ Καμύ “Καλιγούλας” και κάνει πρεμιέρα στο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ studio στις 23 Οκτωβρίου, κάθε Κυριακή και Δευτέρα στις 21.15
Καλιγούλας Ένα εκκεντρικό παιδί 25 χρόνων γίνεται αυτοκράτορας. Ένας τρελός αναζητάει την ελευθερία. Ένας ποιητής ποθεί το φεγγάρι. Ένας ροκ σταρ που προκαλεί το θανατό του.
Τέσσερα αγόρια στη σκηνή ντύνονται την τρέλα,πλένονται στο πυρετό και χορεύουν την κόλαση στήνοντας γαιτανάκι γύρω απ τον Καλιγούλα που σκοτώνει και σκοτώνεται παίζοντας με τον εαυτό του και αναζητώντας το φεγγάρι.
Ένα έργο σαν την πρώτη ροκιά που ακούστηκε. Ένας ήρωας σαν μια χορδή που έσπασε.
Μια παράσταση δίνοντας έμφαση στο έντονο σώμα,στην αισθητική ως εφαλτήριο ερμηνείας και σκηνοθετικής γραμμής και φυσικά στο λόγο!
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας