Αλλαγές στα ανώτατα κλιμάκια των σωμάτων ασφαλείας
Την παραίτηση του από την θέση του γενικού γραμματέα Δημόσιας Τάξης υπέβαλε αιφνιδιαστικά ο κ. Γρηγόρης Τασούλας και την θέση του κατέλαβε ο μέχρι τώρα αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Λευτέρης Οικονόμου με απόφαση του ΚΥΣΕΑ. Αλλαγές έγιναν και στην ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Την παραίτηση του από την θέση του γενικού γραμματέα Δημόσιας Τάξης υπέβαλε αιφνιδιαστικά ο Γρηγόρης Τασούλας και την θέση του κατέλαβε ο μέχρι τώρα αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Λευτέρης Οικονόμου, με απόφαση του ΚΥΣΕΑ.
Αλλαγές υπήρξαν ακόμη και στην ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Mε απόφαση του ΚΥΣΕA, και μετά από πρόταση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, επιλέχτηκε νέος αρχηγός της ΕΛΑΣ ο αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος και αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος ο αντιστράτηγος Παναγιώτης Μπονάτσος.
Επιπλέον, το ΚΥΣΕΑ απένειμε στον Λ.Οικονόμου τον τίτλο του επιτίμου αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, στον Ιωάννη Ραχωβίτσα τον τίτλο του επιτίμου υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, καθώς ήταν αρχαιότερος αξιωματικός του επιλεγέντος αρχηγού και στον κ. Στυλιανό Στεφανίδη τον τίτλο του επίτιμου αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος.
Ο μέχρι σήμερα γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Γρηγόρης Τασούλας, υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους. Ο υπουργός Χρήστος Παπουτσής ευχαρίστησε τον κ.Τασούλα για τη μέχρι σήμερα συνεργασία και συμβολή του στο έργο του υπουργείου.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα