Ήταν… ΠΑΣάς στα Γιάννενα με νίκη κόντρα στην Κέρκυρα
Σημαντική νίκη πέτυχε ο ΠΑΣ στα Γιάννινα, καθώς στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, επικράτησε 2-1 της Κέρκυρας. Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο και μόλις στο 8ο λεπτό ο Μπεθέρα έπιασε ψηλοκρεμαστή κεφαλιά μέσα στην περιοχή, ανοίγοντας το σκορ για τον ΠΑΣ. Στο 44', ο Λαμπρόπουλος ισοφάρισε για την Κέρκυρα με κοντινή κεφαλιά και στο 68' ο Τζημόπουλος μετά από φάουλ του Κυριάκου, έστειλε με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα του Γκαλίνοβιτς, διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα.
Σημαντική νίκη πέτυχε σήμερα ο ΠΑΣ στα Γιάννινα, καθώς στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, επικράτησε 2-1 της Κέρκυρας. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι να επιβάλουν τον ρυθμό τους και το κατάφεραν από τα πρώτα λεπτά. Μάλιστα στην πρώτη καλή ευκαιρία, ευτύχησαν να προηγηθούν, καθώς στο 8ο λεπτό ο Μπεθέρα έπιασε ψηλοκρεμαστή κεφαλιά μέσα στην περιοχή και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γκαλίνοβιτς, ανοίγοντας το σκορ για τον ΠΑΣ. Η υπεροχή των παικτών του Ντεμόλ συνεχίσθηκε και στο 14′ ο Μπακαγιόκο απέτυχε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.
Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν τον αγώνα και, αφού πήραν τον έλεγχο στην μεσαία γραμμή, δημιούργησαν μερικές αξιόλογες φάσεις. Στην καλύτερη απ΄αυτές, στο 44′, ο Λαμπρόπουλος ισοφάρισε με κοντινή κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια των αμυντικών του ΠΑΣ, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Βενζέλ έχασε μοναδική ευκαιρία να βάλει μπροστά την Κέρκυρα, αφού αρχικά με πλασέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης, οι αμυντικοί πρόλαβαν τον Μαζνόφ και απομάκρυναν τον κίνδυνο.
Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Ντεμόλ φάνηκαν αποφασισμένοι να πάρουν την νίκη και απέκτησαν γρήγορα τον έλεγχο στον ρυθμό του αγώνα. Άσκησαν πίεση, αλλά είχαν πρόβλημα στην τελική προσπάθεια, αφού οι «Φαίακες» είχαν καλή αμυντική λειτουργία. Όμως στο 68′ ο Τζημόπουλος και μετά από φάουλ του Κυριάκου, έστειλε με προβολή την μπάλα στα δίχτυα του Γκαλίνοβιτς, δίνοντας και πάλι προβάδισμα στον ΠΑΣ.
Στη συνέχεια και με την είσοδο του Μετίν, η Κέρκυρα ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά το σουτ του Τούρκου μέσου στο 79` σταμάτησε στο δοκάρι του Κηπουρού, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Κηπουρός μπλόκαρε το σουτ του έμπειρου άσου. Το ματς πήρε «φωτιά» και στην αντεπίθεση, ο ΠΑΣ έχασε μοναδική ευκαιρία, όταν ο Γκαλίνοβιτς απέκρουσε το δυνατό σουτ του Γεωργίου. Αυτή ήταν η τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα, που βρήκε τον ΠΑΣ να παίρνει τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.