Με τέρματα των Καθόρλα (4′, 48′) και Χοακίν (25′, 72′), η Μάλαγα διέσυρε την Γρανάδα και πήρε τη νίκη με 4-0, στο πλαίσιο της 3ης ημέρας του ισπανικού πρωταθλήματος. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τη Μάλαγα ενώ η αντίπαλός της παρέμεινε χωρίς βαθμούς ακόμη στο πρωτάθλημα.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο Νεϊμάρ θυμήθηκε τον οδυνηρό αποκλεισμό της Βραζιλίας από την Κροατία στο Μουντιάλ του 2022, χρησιμοποιώντας μια χαρακτηριστική και φορτισμένη παρομοίωση.
Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε τεράστια εμφάνιση και νίκησε 17-12 τη Σαμπαντέλ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του Champions League και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στο Final Four της διοργάνωσης.