«Πρώτα πρέπει να περάσουμε τη Ραντ» είπε ο Γκράθια
Συγκρατημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Χάβι Γκράθια με την κλήρωση της ομάδας του στον γ' προκριματικό γύρο του Europa League, όπου οι Θεσσαλοί αν ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ραντ, της οποίας επικράτησαν την Πέμπτη με 1-0 στη Σερβία, θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του Ντιφερντάνζ (Λουξεμβούργο) - Λεβάντια Ταλίν (Εσθονία). «Πρώτα πρέπει να περάσουμε τη Ραντ» είπε ο Ισπανός τεχνικός που παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει τις άλλες ομάδες.
Συγκρατημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Χάβι Γκράθια με την κλήρωση της ομάδας του στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, όπου οι Θεσσαλοί αν ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ραντ, της οποίας επικράτησαν την Πέμπτη με 1-0 στη Σερβία, θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του Ντιφερντάνζ (Λουξεμβούργο) – Λεβάντια Ταλίν (Εσθονία). «Πρώτα πρέπει να περάσουμε τη Ραντ» είπε ο Ισπανός τεχνικός που παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει τις άλλες ομάδες.
Οι δηλώσεις του Γκράθια στον «NOVAΣΠΟΡ FM»:
«Πρώτα πρέπει να προκριθούμε επί της Ραντ και ύστερα μπορούμε να ασχοληθούμε με την επόμενη ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε. Να πω την αλήθεια δεν γνωρίζω τις ομάδες, ωστόσο αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ομάδα μου να βελτιώνεται συνεχώς και αν αυτό γίνεται δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Δουλεύουμε σκληρά για να το πετύχουμε», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ισπανού. Για την μέχρι στιγμής εικόνα του Ολυμπιακού και τις πρώτες εντυπώσεις του από την ομάδα: «Είμαι ευχαριστημένος από την μέχρι στιγμής εικόνα μας, καθώς και από τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις. Κερδίσαμε τον πρώτο ευρωπαϊκό μας αγώνα και αυτό είναι πολύ θετικό, ωστόσο αν δεν είμαστε σοβαροί στη ρεβάνς αυτή η προσπάθεια μπορεί να χαθεί». Τέλος, για το μέλλον και τη δουλειά που γίνεται, σχολίασε: «θέλω όσο περνάει ο καιρός να είμαστε καλύτεροι. Αυτό δεν είναι εύκολο, ωστόσο δουλεύουμε πολύ σκληρά για να το πετύχουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε στη συνέχεια για να μπορέσουμε να ξανακερδίσουμε την πρόκρισή μας στα ευρωπαϊκά σαλόνια».
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας