Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Καταρχήν συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γέστε…

Καταρχήν συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γέστε…

Τον δρόμο για το Ζέεφελντ αναμένεται να πάρει άμεσα ο Φραν Γέστε, καθώς το βράδυ της Πέμπτης, ο μάνατζερ του παίκτη, Ινιάκι Ιμπάνιεθ συναντήθηκε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και υπήρξε καταρχήν συμφωνία για τη μεταγραφή του Ισπανού μεσοεπιθετικού στο Λιμάνι. Οι δύο πλευρές τα έχουν «βρει» στις 700.000 ευρώ για συμβόλαιο δύο ετών (1+1) με την οψιόν ανανέωσης να είναι αντικείμενο συζήτησης. Την Παρασκευή θα υπάρξει η τελική επαφή για να ξεπεραστούν κάποιες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Χτύπησε ο Βαλεριάνος στην προπόνηση.

Τον δρόμο για το Ζέεφελντ αναμένεται να πάρει άμεσα ο Φραν Γέστε, καθώς το βράδυ της Πέμπτης, ο μάνατζερ του παίκτη, Ινιάκι Ιμπάνιεθ συναντήθηκε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και υπήρξε καταρχήν συμφωνία για τη μεταγραφή του Ισπανού μεσοεπιθετικού στο Λιμάνι. Οι δύο πλευρές τα έχουν «βρει» στις 700.000 ευρώ για συμβόλαιο δύο ετών (1+1) με την οψιόν ανανέωσης να ανήκει στους «ερυθρόλευκους». Την Παρασκευή θα υπάρξει η τελική επαφή για να ξεπεραστούν κάποιες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Ιμπάνιεθ, ο οποίος είναι μάνατζερ τόσο του Ερνέστο Βαλβέρδε όσο και των Ιβάν Μαρκάνο, Μοϊσές Ουρτάδο, διατηρεί καλή σχέση με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και παρά τις διαφορές που υπήρξαν ένα… φεγγάρι, λόγω Βαλβέρδε, ήταν θετικός σε πολλούς από τους όρους που έθεσαν οι «ερυθρόλευκοι». Ένα ζήτημα που θα συζητηθεί την Παρασκευή είναι ο όρος της αυτόματης ανανέωσης του συμβολαίου σε περίπτωση που ο παίκτης συμπληρώσει 20 συμμετοχές (κάτι παρόμοιο ίσχυσε φέτος και με τον Ιμπαγάσα).

Έτσι, ο Γέστε, που μέσα στις επόμενες ημέρες θα μείνει ελεύθερος από την Αλ Ουάσλ (τελευταία ομάδα του με την οποία πέτυχε 11 γκολ σε 27 παιχνίδια στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων), αναμένεται άμεσα στην Αθήνα και αφού περάσει ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει και θα φύγει απευθείας για Ζέεφελντ, κάτι που μπορεί να συμβεί το αργότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, ο παίκτης θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί ξανά με τον Βαλβέρδε, αφού οι δυο τους είχαν συνεργαστεί και στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Χτύπησε ο Βαλεριάνος στην προπόνηση

Στο μεταξύ, το απογευματινό πρόγραμμα της ομάδας στο Ζέεφελντ, ήταν και πάλι αρκετά σκληρό για τους «ερυθρόλευκους». Μάλιστα, για τον Ερνέστο Βαλβέρδε υπήρξαν και δυσάρεστα νέα, αφού κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ο Γιώργος Βαλεριάνος χτύπησε στον ώμο και οι πρώτες ενδείξεις μιλούν για κάκωση.

Από το υπόλοιπο… ιατρικό δελτίο, ο Γκρίμπιτς αποσαφηνίστηκε ότι έχει πρόβλημα στον λαγονοψοΐτη, χωρίς όμως να προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία. Το ίδιο ισχύει και για τον Φετφατζίδη που σύντομα θα επιστρέψει στις προπονήσεις, όπως και ο Φέισα που λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό προσαγωγό ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Στο προπονητικό κέντρο, έφτασε την Πέμπτη και ο Ρόμενταλ, ενώ για λίγο αργότερα ήταν προγραμματισμένη η άφιξη και του Μέλμπεργκ, ο οποίος το πρωί θα μπει σε ατομικό πρόγραμμα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο