Συνεχίζει να προσθέτει μεγάλα ονόματα στο έμψυχο υλικό της η Γαλατασαράι, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προκριματικά της Ευρωλίγκας. Μετά την απόκτηση των Γιάκα Λάκοβιτς και Τζαμόν Γκόρντον στον άσο, η τουρκική ομάδα συμφώνησε με τον ΝΒΑερ Ντάριους Σονγκάιλα. Ο 33χρονος Λιθουανός διεθνής πάουερ φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο στη Γαλατασαράι για 1,5 εκατ. δολάρια, ενώ στο συμβόλαιο δεν προβλέπεται οψιόν για επιστροφή στο ΝΒΑ, μετά από οχτώ χρόνια θητείας σε Κινγκς (2003-05), Μπουλς (2005-06), Ουίζαρντς (2006-09), Χόρνετς (2009-10) και Φιλαδέλφεια 76ερς (2010-11).
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η Μάντσεστερ Σίτι θριάμβευσε με 3-0 στο Λονδίνο επί της Τσέλσι, μείωσε στους έξι βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ έχοντας παιχνίδι λιγότερο και στις 19/4 υποδέχεται την Άρσεναλ σε «τελικό»
Τέσσερις δανεικοί και ένας παίκτης με οψιόν για να μείνει στο Κορωπί: Ρενάτο, Λαφόν, Τσάβες, Ερνάντεθ και Σισοκό απασχολούν τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν.