«Υποφέρω αδίκως» απαντά ο Γ.Γεωργιάδης σε γραπτή δήλωση του
O Γιώργος Γεωργιάδης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ελπίδων παίρνει θέση στην υπόθεση των «στημένων» αγώνων με γραπτή δήλωσή του. «Υποφέρω αδίκως από την ανελέητη αρνητική δημοσιότητα γύρω από το όνομά του» αναφέρει μεταξύ άλλων.
O Γιώργος Γεωργιάδης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ελπίδων παίρνει θέση στην υπόθεση των «στημένων» αγώνων με γραπτή δήλωσή του.
Αρχικά δείχνει να συμμερίζεται τις προσπάθειες που ξεκίνησαν για να «ξεκαθαρίσει το ομιχλώδες τοπίο του ελληνικού ποδοσφαίρου», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, τονίζει πως «δεν έχω καμία σχέση με ‘στήσιμο’ παιχνιδιού» και εκφράζει την ανησυχία του διότι «υποφέρω αδίκως από την ανελέητη αρνητική δημοσιότητα γύρω από το όνομά του».
Αναλυτικά, η γραπτή δήλωσή του:
«Βρίσκομαι δυστυχώς στη δύσκολη θέση να διατυπώσω σύντομα την άποψή μου, αν αυτή έχει κάποια βαρύτητα μέσα στο σύνολο των γεγονότων των τελευταίων ημερών.
Δηλώνω ότι δεν έχω καμία σχέση με ‘στήσιμο’ παιχνιδιού ή με την αλλοίωση της αγωνιστικής απόδοσης οποιασδήποτε ομάδος και ότι άδικα κατηγορούμε για κάτι που και εγώ ο ίδιος δεν μπορώ να καταλάβω.
Είναι πολύ λυπηρό για την οικογένεια μου, τους γονείς και τους ανθρώπους γύρω μου, αλλά και για μένα προσωπικά το εξής γεγονός: Ενώ σε 20 χρόνια ποδοσφαιρικής και προπονητικής καριέρας δεν έγινα ποτέ βορά για κακεντρεχή σχόλια, όσον αναφορά τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά μου, υφίσταμαι εδώ και λίγα 24ωρα την ανελέητη αρνητική δημοσιότητα (χωρίς να ευθύνονται οι δημοσιογράφοι) γύρω από το όνομά μου.
Δηλώνω απερίφραστα την συμπαράστασή μου στην προσπάθεια της ΕΠΟ και της Ελληνικής Δικαιοσύνης να ξεκαθαρίσει το ομιχλώδες τοπίο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Από το οποίο υποφέραμε και υποφέρουμε αδίκως εγώ και κάποιοι συνάδελφοί μου ενδεχομένως. Εκφράζω, όμως, και την βαθιά μου ανησυχία για το πώς απροστάτευτη μοιάζει ξαφνικά η πορεία, η καριέρα και η καθημερινότητα ενός ανθρώπου, που δεν θέλησε ποτέ να βρίσκεται στο προσκήνιο για μη ποδοσφαιρικό λόγο.
Θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία της Εθνικής Ομάδας, του προέδρου και του τεχνικού διευθυντή της.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας