Ένα οικογενειακό δράμα ζει ο πρώην επιθετικός της Αστον Βίλα Σάβο Μιλόσεβιτς. Ο παπούς του πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα του πρώην Σέρβου διεθνούς μετά από λογομαχία που είχαν για περουσιακές διαφορές. Το περιστατικό έλαβε χώρα στο σπίτι της οικογένειας στην πόλη Μπιγελτζίνα στην ανατολική Βοσνία. Ο Σάβο Μιλόσεβιτς, 37 ετών πλέον, ζήτησε από τα ΜΜΕ να συμπαρασταθούν στην οικογένεια και να την αφήσουν να αντιμετωπίσει την τραγωδία.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχα παράπονα από την αναποτελεσματικότητα των παικτών του στο ντέρμπι με τον Άρη, κάνοντας λόγο για αναξιοποίητες ευκαιρίες που είχε ο ΠΑΟΚ.