Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται πλέον η διοίκηση των Χιούστον Ρόκετς, καθώς λύθηκε η συνεργασία με τον Ρικ Αντελμαν, που βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας από το 2007 και το συμβόλαιο του έληγε τον ερχόμενο Ιούνιο. Οπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής των «Ρόκετς», Ντάριλ Μόρεϊ η απόφαση ελήφθη από κοινού με τον 64χρονο προπονητή, ο οποίος σε τέσσερα χρόνια, είχε απολογισμό 193 νίκες και 135 ήττες με την ομάδα του Χιούστον, που δεν κατάφερε να προκριθεί στα πλέι οφ της εφετινής διοργάνωσης.
Οι παίκτες της Σενεγάλης έφυγαν για λίγο από τον αγωνιστικό χώρο εξαιτίας ενός πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Μαρόκο στον τελικό του Κόπα Άφρικα, με τον διαιτητή να αντιδρά με… επικό τρόπο.
Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν για το Champions League και για το τι θα αντιμετωπίσουν οι «ασπιρίνες» στο Φάληρο
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέσπασε στα social media μετά την 4άρα από την ΑΕΚ και τα βάζει με τον Γιάννη Αλαφούζο, τους παίκτες, αλλά και την κάκιστη διαχείριση του Ράφα Μπενίτεθ – «Νύχτα ντροπής, δρόμο όλοι» και «Ρεζιλίκια» είναι μερικά από τα εκατοντάδες μηνύματα.