Στην 6η θέση των κορυφαίων σκόρερ ο Κόμπι Μπράιαντ
Ο Κόμπι Μπράιαντ συνεχίζει να γράφει ιστορία, καθώς, με τους 26 πόντους που σημείωσε στη νίκη των Λέικερς επί των Ατλάντα Χοκς με 101-87, ξεπέρασε τον Μόουζες Μαλόουν στην 6η θέση του πίνακα των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών στο NBA.
Ο Κόμπι Μπράιαντ συνεχίζει να γράφει ιστορία, καθώς, με τους 26 πόντους που σημείωσε στη νίκη των Λέικερς επί των Ατλάντα Χοκς με 101-87, ξεπέρασε τον Μόουζες Μαλόουν στην 6η θέση του πίνακα των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών στο NBA.
Άξιοι συμπαραστάτες του 32χρονου στην 8η σερί νίκη των Λιμνανθρώπων, ήταν οι Μπάινουμ και Γκασόλ με 16 και 14 πόντους αντίστοιχα.
Στην 5η συνεχόμενη ήττα τους, υποχρέωσαν οι Μπλέιζερς τους Χιτ επικρατώντας της ομάδας του Ερικ Σπέλστρα με 105-96, αφού οι 38 πόντοι του Ουέιντ και οι 31 του ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν ήταν αρκετοί για να λυγίσουν την αντίσταση της ομάδας του Πόρτλαντ. Κορυφαίος παίκτης για τους νικητές, ήταν ο Όλντριτζ με 26 πόντους.
Σπουδαίο παιχνίδι έγινε στο Φοίνιξ, όπου οι Σανς νίκησαν τους Ρόκετς με 113-110. Η ομάδα του Στιβ Νας, είχε την τύχη να έχει σε καταπληκτική βραδιά τον Χουακίμ Γουόρικ,ο οποίος πέτυχε 32 πόντους (σ.σ ρεκόρ καριέρας).
Ο Κόμπι Μπράιαντ πέτυχε τα ξημερώματα 26 πόντους στη νίκη των Λέικερς μέσα στην Ατλάντα (101-87) και «αναρριχήθηκε» στην 6η θέση των σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ, ξεπερνώντας και τον Μόουζες Μαλόουν.
Αναλυτικά η λίστα με τους 10 καλύτερους σκόρερ όλων των εποχών έχει ως εξής:
Η Μαρινέλλα έφυγε από τη ζωή και οι θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης είπαν το δικό τους «αντίο» στη Μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού.
Η ανάρτηση των ΚΑΕ Άρης, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με την οποία αποχαιρετούν τη μεγάλη Μαρινέλλα, τονίζοντας πόσο πολύ αγαπούσε το μπάσκετ η εκλιπούσα.
Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του δεύτερου ημιτελικού της Volley League, επικρατώντας με 3-2 σετ του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη και κάνοντας το 2-0 στη σειρά.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας