«Εκτός μάχης» από τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος με την Στόουκ Σίτι τέθηκε ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνι, όπως αναφέρει η «Daily Express». Όπως αποκάλυψε ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», σερ Άλεξ Φέργκιουσον, η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους μπορεί να φτάσει και τις δύο εβδομάδες.
«Εκτός μάχης» από τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος με την Στόουκ Σίτι τέθηκε ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνι, όπως αναφέρει η «Daily Express».
Ο 25χρονος επιθετικός στραμπούληξε τον αστράγαλό του προς το τέλος του αγώνα με τη Γουέστ Μπρομ, στον οποίο σημείωσε γκολ, με αποτέλεσμα να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Λίγα λεπτά αργότερα, ωστόσο, επέστρεψε στο παιχνίδι, με μοναδικό σκοπό να μην μείνει η ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές.
Όπως αποκάλυψε ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», σερ Άλεξ Φέργκιουσον, η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους μπορεί να φτάσει και τις δύο εβδομάδες.