Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Πράσινο φως για την παραγωγή της τετράτραθυρης Lamborghini

Πράσινο φως για την παραγωγή της τετράτραθυρης Lamborghini

Η πρόθεση της ιταλικής φίρμας να προσθέσει την τρίτη κατά σειρά πρόταση στην γκάμα της επαναφέρει στο προσκήνιο τα σενάρια παραγωγής της πρώτη τετράθυρης Lamborghini.


Την ξεκάθαρη προτίμησή του στην τετράθυρη εκδοχή ενός supercar και όχι στη δημιουργία ενός ακόμη υπερ-πολυτελούς SUV δήλωσε ο πρόεδρος της Lamborghini, Stephan Winkelmann, επαναφέροντας στο προσκήνιο το σενάριο παραγωγής της Estoque.

To τετράθυρο κουπέ της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2008, στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι, εντυπωσιάζοντας τόσο με την εξωτική σχεδίασή του όσο και με τις επιβλητικές διαστάσεις του (το μήκος του αμαξώματος φτάνει τα 5,15 μέτρα).

Το δεκακύλινδρο μοτέρ με το οποίο εξοπλίζεται, στην πρωτότυπή του μορφή, προέρχεται από την Gallardo LP 560-4, ωστόσο, είναι πιθανό ο V10 της ιταλικής φίρμας να αντικατασταθεί με έναν V8 ή με έναν υψηλής απόδοσης πετρελαιοκινητήρα.

auto.in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο