Η Γιουνάιτεντ στέλνει τον Ρούνι στις ΗΠΑ για… διακοπές
Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα βρεθεί για μία εβδομάδα ο Γουέιν Ρούνι. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ τον τελευταίο καιρό έχει τραβήξει πάνω του όλα τα «φώτα της δημοσιότητας», μετά την ανακοίνωσή του ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα και την «στροφή» που έκανε λίγες ημέρες μετά, υπογράφοντας νέο πενταετές συμβόλαιο. Μάλιστα, θα απουσιάσει από το ντέρμπι με την συμπολίτισσα Σίτι την ερχόμενη Τετάρτη.
Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα βρεθεί για μία εβδομάδα ο Γουέιν Ρούνι. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ τον τελευταίο καιρό έχει τραβήξει πάνω του όλα τα «φώτα της δημοσιότητας», μετά την ανακοίνωσή του ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα και την «στροφή» που έκανε λίγες ημέρες μετά, υπογράφοντας νέο πενταετές συμβόλαιο.
Έτσι οι υπεύθυνοι των «κόκκινων διαβόλων» αποφάσισαν να στείλουν τον 25χρονο επιθετικό για μία εβδομάδα στις ΗΠΑ έτσι ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα σχετικά με τον «ντόρο» που έγινε τον τελευταίο καιρό γύρω από αυτόν και την ομάδα.
Μάλιστα, θα απουσιάσει από το ντέρμπι με την συμπολίτισσα Σίτι την ερχόμενη Τετάρτη.
«Θα πάει το Σάββατο και θα επιστρέψει το επόμενο Σάββατο, ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, συμπληρώνοντας: «Θα είναι ενδιαφέρον για τον ίδιο και για την ομάδα να αλλάξει παραστάσεις. Είχε όλη την προσοχή στραμμένη πάνω του κι έτσι αυτή η αλλαγή θα του δώσει τη δυνατότητα να επιστρέψει στην καλύτερη κατάσταση».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.
Αλέξανδρος Κωτάκης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας