Ο Αρης προκρίθηκε στα προημιτελικά, 90-64 τον Ερμή Λαγκαδά
Μόνο για 10 λεπτά αγχώθηκε ο Αρης. Μετά σοβαρεύτηκε, νίκησε εύκολα τον Ερμή Λαγκαδά με 90-64 και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ. Η ομάδα του Σάρον Ντρούκερ βρέθηκε να χάνει με 19-24 μετά το τέλος του πρώτου δεκάλεπτου αλλά στη συνέχεια «ξύπνησε» και με σερί 16-0 δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους. Την Κυριακή: (17:00) Πανιώνιος - Ίκαρος Καλλιθέας.
Μόνο για 10 λεπτά αγχώθηκε ο Αρης. Μετά σοβαρεύτηκε, νίκησε εύκολα τον Ερμή Λαγκαδά με 90-64 και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ. Η ομάδα του Σάρον Ντρούκερ βρέθηκε να χάνει με 19-24 μετά το τέλος του πρώτου δεκάλεπτου αλλά στη συνέχεια «ξύπνησε» και με σερί 16-0 δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους.
Οι «κιτρινόμαυροι» του Σάρον Ντρούκερ μαζί με το ροζ φύλλο αγώνα πήραν και την πρόκριση στην οκτάδα του Κυπέλλου Ελλάδας και τώρα περιμένουν να μάθουν το νέο τους αντίπαλο μετά το Περιστέρι και τον Ερμή Λαγκαδά.
Τα δεκάλεπτα: 24-19, 33-44, 50-67, 64-90
Διαιτητές: Γκούμας, Πουρσανίδης Γ., Λαζαρίδης
ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Βασίλης Αγγέλης): Παναγιωτόπουλος 12 (3), Στέβοβιτς 6 (1), Πλιούκας 6 (2), Παπακωνσταντίνου, Καμαριώτης, Κωστελίδης, Ράλλης 15 (3), Αναγνωστόπουλος 16 (1), Νησιώτης 2, Γκαμούρας 5, Τσιόγκας, Λευκαδίτης 2
ΑΡΗΣ (Σαρόν Ντούκερ): Πιρς 11, Ντάνστον 10, Ταπούπος 10, Τάκερ 10, Τσαϊρέλης, Χατζηβρέττας 7 (1), Χαραλαμπίδης 7 (1), Κουμπούρας 15 (3), Μπορόβνιακ 13, Χρυσικοπουλος 7
Κυριακή 3 Οκτωβρίου
Γήπεδο – Ώρα – Αγώνας (Διαιτητές – Κομισάριοι)
Ν. Σμύρνης 17:00 Πανιώνιος-Ίκαρος Καλλιθέας (Καρακατσούνης, Κορομηλάς, Μαγκλογιάννης – Ακελ)
www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Νάντια Βαλαβάνη γράφει ένα βιβλίο για τα «παιδιά του Φλεβάρη»
- H Eμμανουέλα Κατζουράκη χάλκινη στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής
- Νεκρός ο 40χρονος ορειβάτης που είχε τραυματιστεί στο φαράγγι του Αμπά στο Ηράκλειο
- Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στην Ιαπωνία
- Άρης: Το σημάδι στο πόδι του Ρόουζ από το μαρκάρισμα του Ιβανούσετς (pic)
- Νέες ανατριχιαστικές προβλέψεις από τον «ζωντανό Νοστράδαμο» για το 2026- Τι τον φοβίζει περισσότερο;
- Το τέλος των «μηχανών»: Ο Λάντο Νόρις είναι ο next door βασιλιάς της F1 – και κουβαλάει όλους τους προβληματισμούς ενός 26χρονου
- Πειραματικό χάπι υπόσχεται αδυνάτισμα χωρίς απώλεια μυϊκής μάζας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-315x220.jpg)




















































![Πετρέλαιο θέρμανσης: «Τσίμπησε» η τιμή του – Οι 10 ακριβότεροι νομοί [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/h0539634-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442