Πιο σοβαρός απ' ότι έδειξε αρχικά ήταν ο τραυματισμός του Κώστα Μανωλά, ο οποίος θα απουσιάσει για 10 μέρες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ, ενώ θα είναι απών από το ματς της Πέμπτης κόντρα στην Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης.
Πιο σοβαρός απ’ ότι έδειξε αρχικά ήταν ο τραυματισμός του Κώστα Μανωλά, ο οποίος θα απουσιάσει για 10 μέρες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ, ενώ θα είναι απών από το ματς της Πέμπτης κόντρα στην Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης.
Ο Άρναρ Γκρέταρσον πάντως προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει ως κεντρικό «δίδυμο» κόντρα στους Ρώσους, τον Κριστιάν Νασούτι μαζί με τον Τραϊανό Δέλλα.
Στη διάιθεση του Ισλανδού και του Μπλένταρ Κόλα πάντως για το ματς με την Ζενίτ βρίσκονται οι Ράφικ Τζεμπούρ, ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ και ο Χρήστος Πατσατζόγλου, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ενώ επανέρχεται ο Παντελής Καφές.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας