Βολές Μπακογιάννη κατά Σαμαρά με αφορμή την απουσία του προέδρου της ΝΔ από το ΕΛΚ
Mία ακόμα επίθεση της Ντόρας Μπακογιάννη κατά του προέδρου της ΝΔ, αυτή τη φορά λόγω της απουσίας του Αντώνη Σαμαρά από τη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξέλλες. Η ανεξάρτητη βουλευτής τονίζει ότι το κόμμα απομονώνεται από την ευρωπαϊκή κεντροδεξιά.
Mία ακόμα επίθεση της Ντόρας Μπακογιάννη κατά του προέδρου της ΝΔ, αυτή τη φορά λόγω της απουσίας του Αντώνη Σαμαρά από τη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξέλλες.
Υπενθυμίζεται ότι το ΕΛΚ συνεδριάζει «παραδοσιακά» στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής. Το «παρών» έδωσαν οι ηγέτες των κεντροδεξιών κομμάτων των χωρών-μελών της ΕΕ, μεταξύ η Ανγκελα Μέρκελ, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αλλά και ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο.
Στη δήλωσή της η Ντόρα Μπακογιάννη κάνει λόγο για απομόνωση της Ν.Δ από την ευρωπαϊκή κεντροδεξιά και προσθέτει «Η επένδυση στη χρεωκοπία της χώρας και οι αριστερόστροφες κορώνες της ηγετικής ομάδας της ΝΔ οδηγούν στην απομόνωσή της από την ευρωπαϊκή κεντροδεξιά.
» Από μια κρίσιμη σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος η Ελλάδα απουσίαζε εντελώς, απόδειξη ότι οι μικροπολιτικές και κοντόφθαλμες προσεγγίσεις της δύσκολης οικονομικής θέσης της χώρας δεν μπορούν να σταθούν και να υποστηριχθούν μπροστά στα ευρωπαϊκά κόμματα και στους ευρωπαίους ηγέτες.»
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.