Ανακοινώνονται οι υποψήφιοι περιφερειάρχες του ΠΑΣΟΚ
Συσκέψεις και συναντήσεις με συνεργάτες του και στελέχη είχε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στο περιθώριο της 9ης Συνόδου του Εθνικού Συμβουλίου εν όψει των ανακοινώσεων την Κυριακή, των υποψηφιοτήτων του ΠΑΣΟΚ στους μεγάλους δήμους και τις 13 περιφέρειες της χώρας.
Πολύωρες συσκέψεις και συναντήσεις με συνεργάτες του και στελέχη είχε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου εν όψει των ανακοινώσεων την Κυριακή των υποψηφιοτήτων του ΠΑΣΟΚ στους μεγάλους δήμους και τις 13 περιφέρειες της χώρας.
Με τη διαδικασία έγκρισης των υποψηφιοτήτων και του πολιτικού πλαισίου εν όψει των εκλογών του Νοεμβρίου, ολοκληρώνονται οι εργασίες του τριήμερου 9ου Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.
Ο πρωθυπουργός βρέθηκε από το μεσημέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο του Φαλήρου όπου διεξαγόταν το Εθνικό Συμβούλιο. Εκεί είχε συνεχείς επαφές με συνεργάτες του ενόψει των ανακοινώσεων την Κυριακή.
Το απόγευμα του Σαββάτου ο πρωθυπουργός έδωσε το «παρών» κατά την παρουσίαση των συμπερασμάτων από τα θεματικά Εργαστήρια τα οποία συνεδρίαζαν από το πρωί και τα οποία είχε επισκεφτεί.
Σε όλη τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας των εργασιών στο Φάληρο και, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που είχε ο πρωθυπουργός, έντονο ήταν το ενδιαφέρον για τα ονόματα των υποψηφίων ειδικότερα στις Περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Ιονίων Νήσων, καθώς επίσης και στους τρεις μεγάλους δήμους, της Αθήνας, του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης
Παρότι ακούστηκαν πολλά ονόματα στελεχών «πρώτης γραμμής» ακόμα και υπουργών, δεν έγινε γνωστό αν θα επιλεγούν τα πρόσωπα που, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκαν ή αποδέχτηκαν την πρόταση που τους έγινε για μετατόπισή τους στην εκλογική μάχη για το χώρο της Αυτοδιοίκησης.
Τη Κυριακή, πριν από την έγκριση των υποψηφιοτήτων για τις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές καθώς επίσης και του πολιτικού πλαισίου του ΠΑΣΟΚ, προγραμματίζεται εισήγηση του Πολιτικού Συμβουλίου από τον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος Σωκράτη Ξυνίδη.
Στη συνέχεια θα γίνει η παρουσίαση των υποψηφίων, η οποία θα συνοδευτεί από την εισήγηση του προέδρου της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων, Θανάση Τσούρα, ενώ θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις από τα μέλη του Σώματος και θα ακολουθήσει η σύνοψη των αποτελεσμάτων από τον κ.Ξυνίδη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Κίνα – Ιαπωνία με κινεζικά μαχητικά να «λοκάρουν» παρατεταμένα ιαπωνικά
- Το crypto θαύμα του Έρικ Τραμπ: Πώς πολλαπλασίασε την περιουσία του σε έναν χρόνο
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)




















![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)

























![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442