
Ληστεία ταχυδρόμου με λεία 12.000 ευρώ στο Ηράκλειο Κρήτης
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Τετάρτης στο Ηράκλειο Κρήτης, στον δρόμο προς Τύλισσο. Κουκουλοφόροι έκλεισαν τον δρόμο σε ταχυδρόμο, με το αυτοκίνητό τους, την ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων, της άρπαξαν τα χρήματα και διέφυγαν με το δικό της όχημα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ταχυδρόμος μετέφερε περίπου 12.000 ευρώ για την πληρωμή συντάξεων. Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
- Φωτιά στα Καζάνια στο Πέραμα: «Κλείστε τα παράθυρα των σπιτιών σας» – Ήχησε το 112
- OnlyFans: Πόσο απειλούνται οι δημιουργοί του με «φόρο αμαρτίας»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)










![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-121x85.jpg)





















![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)
































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442