Πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση για απόδραση κρατουμένου από τον Κορυδαλλό
Πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση διέταξε το υπουργείο Δικαιοσύνης, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες αλλοδαπός κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού κατάφερε να αποδράσει, κρυμμένος σε απορριμματοφόρο.
Πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση διέταξε το υπουργείο Δικαιοσύνης, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες 31χρονος αλλοδαπός κρατούμενος κατάφερε κατά τη διάρκεια της αποκομιδής απορριμμάτων, να διαφύγει της προσοχής των φρουρών, να κρυφτεί σε απορριμματοφόρο και να αποδράσει από τις φυλακές Κορυδαλλού.
Η κίνηση του κρατούμενου, ο οποίος εκτίει ισόβια κάθειρξη για υπόθεση ναρκωτικών, έγινε αντιληπτή από τους άνδρες της εξωτερικής φρουράς, οι οποίοι τον καταδίωξαν με τη βοήθεια αστυνομικών. Η καταδίωξη συνεχίζεται.
Ήδη, ο ένας σωφρονιστικός υπάλληλος, υπεύθυνος για τη φύλαξη των κρατουμένων που εργάζονταν στην αποκομιδή των απορριμμάτων, με εντολή του υπουργού Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη ετέθη σε καθεστώς αναστολής εκτέλεσης καθηκόντων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρκάς: Τι μέρα είναι;
- Εξάρχεια: Εκτός κινδύνου ο 50χρονος που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι – Αναζητούνται οι δύο δράστες
- Έτσι η φύση επηρεάζει μυαλό και σώμα
- Έρχεται νέο κύμα ανατιμήσεων μετά το Πάσχα στα σούπερ μάρκετ
- Νέες απειλές Τραμπ: «Μπορεί να περάσουμε από την Κούβα αφού τελειώσουμε με το Ιράν»
- Πλοίο διέσχισε τα Στενά του Ορμούζ παρά τον ναυτικό αποκλεισμό των ΗΠΑ – «Προκαταρκτικές συνομιλίες» Λιβάνου και Ισραήλ
- Μία ασθενής, τρία θανατηφόρα αυτοάνοσα – Κυτταρική θεραπεία CAR-T δείχνει να κάνει θαύματα
- Συνταγή: Τάρτα με σπανάκι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442