Μπαμπάς για έβδομη φορά ετοιμάζεται να γίνει ο Ροντ Στιούαρτ. Ο 65χρονος τραγουδιστής και η σύζυγός του, η 39χρονη Πένι Λάνκαστερ, περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Το ζευγάρι έχει και έναν τετράχρονο γιο, τον Αλαστερ.
Μπαμπάς για έβδομη φορά ετοιμάζεται να γίνει ο Ροντ Στιούαρτ. Ο 65χρονος τραγουδιστής και η σύζυγός του, η 39χρονη Πένι Λάνκαστερ, περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.Το ζευγάρι έχει και έναν τετράχρονο γιο, τον Αλαστερ.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι και πανευτυχείς γιατί μπορούμε να πούμε στον Αλαστερ ότι θα γίνει ο μεγαλύτερο αδελφός ενός μωρού» αναφέρει το ζευγάρι σε ανακοίνωσή του.
Η Λάνκαστερ, μοντέλο στο επάγγελμα, είναι η τρίτη κατά σειρά σύζυγος του Ροντ Στιούαρτ. Παντρεύτηκαν πριν τρία χρόνια, αλλά είναι ζευγάρι εδώ και μία δεκαετία.
Το νέο μέλος της οικογένειάς τους αναμένεται να γεννηθεί τον Μάρτιο του 2011, λίγο μετά τα 66α γενέθλια του τραγουδιστή.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας