Αναβλήθηκε για την Τρίτη το ραντεβού Νιόπλια, Φρέιτας, Γόντικα
Αναβολή για μία ημέρα πήρε η σύσκεψη που είχε προγραμματιστεί να γίνει τη Δευτέρα με την παρουσία των Νίκου Νιόπλια, Κάρλος Φρέιτας και Δημήτρη Γόντικα. Η συνάντηση των τριών ανδρών θα διεξαχθεί τελικά την Τρίτη, για να μπορέσει να ξεκουραστεί ο προπονητής του Παναθηναϊκού, που επέστρεψε κουρασμένος από το ταξίδι στην Αμερική.
Αναβολή για μία ημέρα πήρε η σύσκεψη που είχε προγραμματιστεί να γίνει τη Δευτέρα με την παρουσία των Νίκου Νιόπλια, Κάρλος Φρέιτας και Δημήτρη Γόντικα.
Η συνάντηση των τριών ανδρών θα διεξαχθεί τελικά την Τρίτη, για να μπορέσει να ξεκουραστεί ο προπονητής του Παναθηναϊκού, που επέστρεψε κουρασμένος από το ταξίδι στην Αμερική.
Στη σύσκεψη αυτή θα συζητηθεί το θέμα των παικτών που θα αποχωρήσουν από την Παιανία, ενώ θα τεθεί στο τραπέζι και το θέμα της απόκτησης ενός επιθετικού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (7/3): Πού θα δείτε το ΑΕΚ-ΑΕΛ Novibet και όλη την αγωνιστική δράση
- Super League: ΑΕΚ – ΑΕΛ Novibet στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Άρης υποδέχεται τον Ατρόμητο (pic)
- Επέστρεψε εντυπωσιακά ο Τέιτουμ μετά από 10 μήνες και οδήγησε τους Σέλτικς στη νίκη (120-100, vids)
- Μπαρτζώκας στους παίκτες του: «Παίξαμε σαν Ολυμπιακός, όλα τα εύσημα σε εσάς» (vid)
- ΜακΚίσικ: «Είμαι 35, αλλά ποιον καλύτερο θα βρει ο Ολυμπιακός στην θέση μου;»
- Αγωγή της μαγείρισσας κατά του Νεϊμάρ
- Μπαρτζώκας: «Βλέπετε τι μάχη γίνεται στην 10η, 11η θέση, παλεύουν ομάδες με τρομερό ρόστερ και καλούς προπονητές»
- Χέιζ-Ντέιβις: «Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/will-truettner-QprJgwK27us-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442