Ραντεβού του Βαλβέρδε με τον Μαρινάκη στη Βαρκελώνη
Μετά την απομάκρυνση του Έβαλντ Λίνεν, ο Ολυμπιακός φουλάρει για τον αντικαταστάτη του Γερμανού στον πάγκο. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παραμένει στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων και ήδη μέσα στο επόμενο 24ωρο θα υπάρξει συνάντηση ανθρώπου των «ερυθρολεύκων» με τον Ισπανό τεχνικό στη Βαρκελώνη. Υποψήφιοι και οι Γκρεγκόριο Μανθάνο, Χουάντε Ράμος, Μανουέλ Πελεγκρίνι.
Μετά την απομάκρυνση του Έβαλντ Λίνεν, ο Ολυμπιακός φουλάρει για τον αντικαταστάτη του Γερμανού στον πάγκο. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παραμένει στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων και ήδη μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξει συνάντηση των Πειραιωτών με τον Ισπανό τεχνικό στη Βαρκελώνη.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποσχέθηκε σύντομα «πολύ καλό προπονητή» και βρίσκεται ήδη στη Βαρκελώνη μαζί με τον Σωκράτη Κομινάκη προκειμένου να συναντηθεί κατ’ ιδίαν με τον Βαλβέρδε, αλλά και με τους Χουάντε Ράμος και Γκρεγκόριο Μανθάνο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζήτημα του Βαλβέρδε μπορεί να κλείσει αρνητικά ή θετικά μέσα στις επόμενες 24 ώρες, καθώς ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε στον μάνατζερ του Ισπανού τεχνικού, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, ότι περιμένει άμεσα οριστική απάντηση.
Υπενθυμίζουμε ότι στην υπόθεση υπάρχουν κάποια εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν. Αρχικά είναι η διάρκεια του συμβολαίου, καθώς ο Ολυμπιακός προτείνει κλειστό διετές, την ώρα που ο Βαλβέρδε ζητά μονοετές ή 1+1, λόγω του οικογενειακού θέματος που τον ανάγκασε να πει «όχι» και στο παρελθόν στην πρόταση της ομάδας του Πειραιά.
Παράλληλα, φέρεται να έχει ζητήσει περισσότερα χρήματα από αυτά που ζητούσε επί εποχής Κόκκαλη, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ετήσιες απολαβές 1,4 εκατομμύρια ευρώ, καθώς και πλήρη ελευθερία στις μεταγραφές.
Οι εναλλακτικές λύσεις…
Ο Βαλβέρδε παραμένει για πολλούς λόγους πρωταρχικός στόχος των «ερυθρόλευκων», αλλά οι εναλλακτικές λύσεις είναι έτοιμες σε περίπτωση ναυαγίου.
Πρόκειται για τους Γκρεγκόριο Μανθάνο, Χουάντε Ράμος και Μανουέλ Πελεγκρίνι, με τους οποίους επίσης αναμένεται να συναντηθούν Μαρινάκης και Κομινάκης με την ευκαιρία της παραμονής τους στην Ισπανία.
Οι πρώτες διερευνητικές κινήσεις έχουν ήδη γίνει, με αντικείμενο κυρίως τις οικονομικές απαιτήσεις των δύο πρώτων, με τον Μανθάνο να παραμένει πιο προσιτή λύση για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο.
Το κασέ του υπολογίζεται γύρω στο 1,8 εκ. ευρώ τον χρόνο, σε αντίθεση με των Ράμος και Πελεγκρίνι που ξεπερνά τα 3 εκατομμύρια.
Άλλο ένα όνομα που ακούγεται είναι αυτό του Ράντομιρ Άντιτς, ενώ η ονοματολογία συνεχίζεται με τους Σβεν Γκόραν Έρικσον και Νταβίντε Μπαλαρντίνι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ισημερινός: Ανταλλαγή πληροφοριών με ευρωπαϊκό κέντρο για την καταπολέμηση των ναρκωτικών
- Ισχυρή ηλιακή καταιγίδα πλήττει τη Γη – Τι μπορεί να προκαλέσει
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442