Σε μια σημαντική προσθήκη προχώρησε η Νιούκαστλ, καθώς η διοίκηση του συλλόγου πρόκειται να ανακοινώσει σήμερα την απόκτηση του Σολ Κάμπελ. Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Αρσεναλ και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ανθρακωρύχους». Μεταξύ 2001 και 2006 ο Κάμπελ ήταν ηγέτης στην άμυνα των «κανονιέρηδων», ενώ στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Πόρτσμουθ και μετά της ιστορικής Νοτς Κάουντι, για να επιστρέψει τον περασμένο Γενάρη για έξι μήνες στην Αρσεναλ.
Η Νάπολι πήρε το ντέρμπι, νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A. Δύο γκολ ο Χόιλουντ για τους νικητές, ο Γιλντίζ αυτό της «Μεγάλης Κυρίας».
Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά την είδηση ότι διεθνής ποδοσφαιριστής -που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομά του- έχει συλληφθεί για επίθεση και συμπλοκή.