Ο Όμιλος Σαράντη διευκρινίζει ότι, αναφορικά με το αίτημα υπαγωγής της Ατλάντικ στη διαδικασία συνδιαλλαγής του άρθρου 99 του Ν. 3588/2007 (Ελληνικός πτωχευτικός κώδικας), δεν επηρεάζεται από την εν λόγω εξέλιξη, καθώς έχει διακόψει προ καιρού την συνεργασία με την συγκεκριμένη εταιρεία. Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
Ο Όμιλος Σαράντη διευκρινίζει ότι, αναφορικά με το αίτημα υπαγωγής της Ατλάντικ στη διαδικασία συνδιαλλαγής του άρθρου 99 του Ν. 3588/2007 (Ελληνικός πτωχευτικός κώδικας), δεν επηρεάζεται από την εν λόγω εξέλιξη, καθώς έχει διακόψει προ καιρού την συνεργασία με την συγκεκριμένη εταιρεία.
Ένα φρούτο με μεγάλη ιστορία, που όμως τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των επιστημόνων χάρη στην υψηλή του περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά.