Τον Κλαούντιο Νταντόμο έκλεισε η ΑΕΚ για την θέση του αριστερού μπακ. Ο
28χρονος ουρουγουανός αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα για
να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του.
Τον Κλαούντιο Νταντόμο έκλεισε η ΑΕΚ για την θέση του αριστερού μπακ. Ο 28χρονος ουρουγουανός αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του.
Ο γεννημένος στις 10 Φεβρουαρίου στο Μοντιβιδέο, ποδοσφαιριστής παίζει στην Κλαμπ Ατλέτικο Σέρο της Ουρουγουάης, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Χάμαρμπι, στους Μοντεβιδέο Γουόντερερς και στην Νασιονάλ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες της «Ενωσης» βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές μαζί του και μάλιστα γίνεται λόγος για συμφωνία με την πλευρά του παίκτη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Νταντόμο αναμένεται μέσα στο επόμενο 48ωρο στην Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει στην ΑΕΚ και να ολοκληρωθεί έτσι η μεταγραφή του.
Να σημειωθεί ότι ο ουρουγουανός αριστεροπόδαρος μπακ είχε ακουστεί παλαιότερα και για άλλη μια ελληνική ομάδα και συγκεκριμένα τον Αρη, όμως η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει.