
Τηλεοπτικό συνεργείο της Νέας Ζηλανδίας καταγγέλει κλοπή
Τηλεοπτικό συνεργείο της Νέας Ζηλανδίας καταγγέλει κλοπή
Τα προβλήματα στο θέμα της ασφάλειας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής παραμένουν, καθώς νέα ληστεία καταγράφηκε σε ξενοδοχείο της πόλης Ράστενμπεργκ.
Αυτή τη φορά θύμα των «ποντικών» έπεσε τηλεοπτικό συνεργείο της Νέας Ζηλανδίας, το οποίο και κάνει λόγο για κλοπή εξοπλισμού αξίας 100.000 δολαρίων.
Όπως αναφέρεται στην καταγγελία το περιστατικό έλαβε χώρα την Παρασκευή και ενώ ο δημοσιογράφος και ο κάμεραμαν του καναλιού της Νέας Ζηλανδίας γευμάτιζαν στο ξενοδοχείο που διαμένουν.
Την ίδια ώρα οι ληστές έσπασαν την πόρτα του δωματίου τους και «σήκωσαν» ό,τι βρήκαν. Ωστόσο, η σημερινή αναφορά της αστυνομίας δεν επιβεβαιώνει το περιστατικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παναθηναϊκός: Το κομβικό τάιμ-άουτ του Αταμάν που γύρισε το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα
- Ντουράντ και Γιόκιτς καθάρισαν για Χιούστον και Ντένβερ – Τα αποτελέσματα του NBA (vids)
- Εξαιρετικός Τσιτσιπάς νίκησε τον Ντε Μινόρ και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Miami Open
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (21/3): Δράση με Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο μπάσκετ γυναικών και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- Ιταλία: «Αυτά δεν θέλουν οι διαιτητές σχετικά με το VAR»
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Χέιζ-Ντέιβις: «Eίναι ομάδα του Λεσόρ και του Ναν, έκανα ό,τι μπορούσα»
- Λειψία – Χοφενχάιμ 5-0: Παράσταση για ένα ρόλο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442