Για τρία επιπλέον χρόνια ανανέωσε το συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Γκονζάλο Ιγκουάιν, που τον δεσμεύει έτσι στη «Βασίλισσα» μέχρι το 2016. Ο Αργεντινός επιθετικός, που έχει κληθεί από τον Ντιέγκο Μαραντόνα στην εθνική για το Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής, επρόκειτο σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ να αποχωρήσει από το «Μπερναμπέου», αλλά η άφιξη του Ζοζέ Μουρίνιο άλλαξε τα δεδομένα και παραμένει στην ομάδα. Πέρυσι σκόραρε 27 φορές σε αγώνες πρωταθλήματος με τη Ρεάλ, μία περισσότερη από τον Πορτογάλο συμπαίκτη του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και επτά λιγότερες από τον συμπατριώτη του επιθετικό της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι. Ο 22χρονος Ιγκουάιν μεταγράφηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης το Δεκέμβριο του 2006 έναντι 13 εκατομμυρίων ευρώ.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
LIVΕ: Μαρούσι – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μαρούσι – Παναθηναϊκός για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Αντιπροσωπεία των παικτών της ΠΑΕ Ολυμπιακός επισκέφθηκε το Παιδιατρικό Τμήμα του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και μοίρασε δώρα και κράτησε ομόρφη παρέα στους μικρούς ασθενείς που νοσηλεύονται.