Ακυρώθηκαν οι εμφανίσεις των U2 σε Γκλάστονμπερι και ΗΠΑ, δεν «κινδυνεύει» η Αθήνα
Δεν θα πραγματοποιηθούν τελικά οι συναυλίες των U2 στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και στο φεστιβάλ Γκλάστονμπερι, εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο Μπόνο. Τα νέα, πάντως, είναι καλά για τη χώρα μας, καθώς όπως όλα δείχνουν η συναυλία της 3ης Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ θα γίνει κανονικά.
Δεν θα πραγματοποιηθούν τελικά οι συναυλίες των U2 στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και στο φεστιβάλ Γκλάστονμπερι, εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο Μπόνο.
Τα νέα, πάντως, είναι καλά για τη χώρα μας καθώς -όπως όλα δείχνουν- η συναυλία της 3ης Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ θα γίνει κανονικά.
Το διάσημο συγκρότημα αναγκάστηκε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του, καθώς ο Μπόνο χρειάζεται να αναρρώσει για αρκετές εβδομάδες, μετά την επέμβαση στην πλάτη του, στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα.
Η χειρουργική επέμβαση κρίθηκε αναγκαία μετά τον τραυματισμό που είχε στη διάρκεια της πρόβας για την περιοδεία του συγκροτήματος στη Λατινική Αμερική.
Όπως έγινε γνωστό, οι συναυλίες που είχαν προγραμματιστεί για τις ΗΠΑ, το διάστημα 3 Ιουνίου-19 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2011.
Σύμφωνα με το BBC, δυσάρεστα είναι τα νέα για το φεστιβάλ Γκλάστονμπερι, που φέτος γιορτάζει τα 40ά του γενέθλια, αφού το συγκρότημα δεν θα μπορέσει να μετάσχει.
Το υπόλοιπο πρόγραμμα των συναυλιών στην Ευρώπη δεν έχει αλλάξει και έτσι η Αθήνα δεν πρέπει να ανησυχεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αεροσκάφος της Air Canada συγκρούστηκε με όχημα στο αεροδρόμιο Λα Γκουάρντια – Αναφορές για τραυματίες
- Ιράν: Εκρήξεις συγκλονίζουν την Τεχεράνη – Ισοπεδώθηκαν κατοικίες στην πόλη Ουρουμιγιέ
- Πυρκαγιά σε ρωσικό λιμάνι μετά από επιδρομή drones
- Έρευνα: Τι σχέση έχoυν οι ασκήσεις cardio με τη μνήμη;
- Αλλάζει ο καιρός: Βροχές και καταιγίδες τη Δευτέρα
- Πέντε ηγέτες που αναγεννώνται από τις στάχτες τους – Νετανιάχου, Πούτιν, Μερτς, Σάντσεθ, Μακρόν
- Η μια ερώτηση που μπορεί να αλλάξει τα πάντα στη σχέση
- Γκαλίπ Νταλάι: «Η ΕΕ δεν μπορεί να παίξει ρόλο σε αυτόν τον πόλεμο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/jocke-wulcan-N_9yLWF3ikU-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442