Στις 12 Απριλίου αποκαλύπτει τα σχέδιά του για την ΑΕΚ ο Αδαμίδης
Ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, θα πραγματοποιήσει την πρώτη συνέντευξη Τύπου στις 12 Απριλίου, όπου θα αποκαλύψει το σχέδιο που έχει για την ανάκαμψη της ομάδας. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι πιθανόν να έχει δίπλα του και τους νέους συνεργάτες του. Στο μεταξύ, στην προπόνηση της Μ. Πέμπτης δε συμμετείχαν οι Τζιμπούρ και Αλβες, που ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο, καθώς και ο Γιάχιτς, που έκανε τρέξιμο.
Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι πιθανόν να έχει δίπλα του και τους νέους συνεργάτες του. Στο μεταξύ, στην προπόνηση της Μ. Πέμπτης δε συμμετείχαν οι Τζιμπούρ και Αλβες, που ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο, καθώς και ο Γιάχιτς, που έκανε τρέξιμο.
Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε αρχικά ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο και έπειτα διπλό στο μισό γήπεδο και τακτική. Ο Καράμπελας περιορίστηκε στο ελαφρύ τρέξιμο λόγω κάκωσης στο μεγάλο δάκτυλο του αριστερού ποδιού, ενώ ο Σάχα συνέχισε το πρόγραμμα προπόνησης σε χαλαρούς ρυθμούς.
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανανέωσε το ραντεβού με τους παίκτες για την Δευτέρα του Πάσχα.
LIVE: Κηφισιά – Παναιτωλικός. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την αναμέτρηση Κηφισιά – Παναιτωλικός για την 5η αγωνιστική των play out της Super League.
Ο ΟΦΗ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος Betsson, ο Λεβαδειακός πρωταγωνίστησε παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στη φετινή Super League και η ελληνική ποδοσφαιρική Περιφέρεια... αναπνέει ξανά.