Νοκ άουτ ο Αλβανός από αντιαθλητικό φάουλ στο γερμανικό πρωτάθλημα χάντμπολ
«Σοκ» για την Εθνική ανδρών του χάντμπολ, καθώς ο Αλέξης Αλβανός τραυματίστηκε σοβαρά από αντιαθλητική ενέργεια αντιπάλου, σε ματς του γερμανικού πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα στο 44ο λεπτό του αγώνα της Λούμπεκε -στην οποία αγωνίζεται ο Ελληνας διεθνής- με τη Λέμγκο, ο Χόλγκερ Γκλάντοφ τράβηξε με δύναμη το χέρι του Αλβανού, με αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλη ζημιά στον αριστερό ώμο.
«Σοκ» για την Εθνική ανδρών του χάντμπολ, καθώς ο Αλέξης Αλβανός τραυματίστηκε σοβαρά από αντιαθλητική ενέργεια αντιπάλου, σε ματς του γερμανικού πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα στο 44ο λεπτό του αγώνα της Λούμπεκε -στην οποία αγωνίζεται ο Ελληνας διεθνής- με τη Λέμγκο, ο Χόλγκερ Γκλάντοφ τράβηξε με δύναμη το χέρι του Αλβανού, με αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλη ζημιά στον αριστερό ώμο. Ολα αυτά ενώ το σκορ ήταν 21-15 για τη Λούμπεκε και το ματς είχε κριθεί.
Η εφημερίδα «Μπλατ» της Βεστφαλίας αναφέρει μάλιστα ότι «δεν ήταν μαρκάρισμα αλλά βίαιη επίθεση», ενώ ο Κροάτης μάνατζερ της Λούμπεκε Ζλάτκο Φέριτς δήλωσε: «Πληρώσαμε ακριβά τη νίκη μας με 29-24 χάνοντας δυο αριστερόχειρες, τον Αλέξη Αλβανό και τον Χάϊντ Φέλιξον. Αυτό που έπαθε ο Αλβανός δεν είναι απλή εξάρθρωση, καταστράφηκαν οι σύνδεσμοι. Θα πάει για εξετάσεις και μάλλον δεν θα αποφύγει το χειρουργείο». Από την πλευρά του, ο Σουηδός προπονητής της Λούμπεκε Πάτρικ Λιλιεστραντ αναφέρει: «Αυτό για εμάς είναι μια καταστροφή»
Ο Αλέξης Αλβανός που θα χειρουργηθεί την Πέμπτη, δεν μπορούσε να κρύψει την οργή του: «Ήταν απαράδεκτη η κίνησή του. Για το όνομά του αλλά και για το χάντμπολ και δεν ζήτησε ούτε συγγνώμη. Ήταν αλητεία αυτό που έγινε».
Ο Ελληνας ίντερ θα χρειαστεί για δύο μήνες ακινησία στο χέρι και στη συνέχεια θα χρειαστούν άλλοι δυο μήνες αποθεραπείας, κάτι που σημαίνει ότι χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και -όπως όλα δείχνουν- τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας με την Γερμανία, για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
Ο εκ των Ομοσπονδιακών προπονητών της Εθνικής, Παναγιώτης Ιατρούδης, ο οποίος παρακολουθούσε δορυφορικά το παιχνίδι δήλωσε: «Η ενέργεια του Γερμανού παίκτη και η συμπεριφορά του μετά από αυτή χαρακτηρίζεται ως άκρως αντιαθλητική. Οι φίλαθλοι από την εξέδρα τον αποδοκίμασαν έντονα».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.