Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Σε απολογία κλήθηκε ο Κράβαρικ από την Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας

Σε απολογία κλήθηκε ο Κράβαρικ από την Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας

Το ένα κακό μετά το άλλο έρχεται στον Ηρακλή, αφού μετά τον αποκλεισμό ενός χρόνου από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ήρθε και η κλήση για απολογία του αρχηγού της ομάδας, Αντρέι Κράβαρικ για δήλωση που έκανε παραμονές του αγώνα με την ΕΑΠ. Μαζί του κλήθηκαν σε απολογία ο πρόεδρος, ο έφορος και ο προπονητής του «Γηραιού».

2

Το ένα κακό μετά το άλλο έρχεται στον Ηρακλή, αφού μετά τον αποκλεισμό ενός χρόνου από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ήρθε και η κλήση για απολογία του αρχηγού της ομάδας, Αντρέι Κράβαρικ. Ο διεθνής κεντρικός πριν την αναμέτρηση με την ΕΑΠ για το CEV Cup είχε αναφέρει την έκφραση «Πάμε να τους γ…» σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Όπως εξήγησε μετά τον αγώνα, οι παίκτες της ομάδας αναφέρουν την έκφραση αυτή πριν από κάθε αναμέτρηση για ψυχολογική τόνωση, κάτι όμως που δεν φάνηκε να επηρεάζει την ΕΦΙΠ.

Η Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας κάλεσε σε απολογία για τις 25 Φεβρουαρίου τον διεθνή κεντρικό, καθώς επίσης τον πρόεδρο, τον έφορο και τον προπονητή του Ηρακλή, Φρέντι Μπρουκς.

Σε περίπτωση που ο αρχηγός του «Γηραιού» τιμωρηθεί, η απόφαση μπορεί να επηρεάσει και την συμμετοχή του παίκτη στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο