Νικη της ΑΕΚ επί του Φιλίππου Βέροιας, κόντρα στη Σπόρτινγκ ο Θερμαϊκός
Η ΑΕΚ νίκησε στο Μενίδι 32-29 τον Φίλιππο Βέροιας, στο ντέρμπι της 15ης ημέρας της Α1 χάντμπολ των ανδρών, και επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να μείνει ξανά μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά τη νίκη του (33-28) επί των Βριλησσίων. Στη Λισαβόνα με Σπόρτινγκ την Κυριακή ο Θερμαϊκός.
Η ΑΕΚ νίκησε στο Μενίδι 32-29 τον Φίλιππο Βέροιας, στο ντέρμπι της 15ης ημέρας της Α1 χάντμπολ των ανδρών, και επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να μείνει ξανά μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά τη νίκη του (33-28) επί των Βριλησσίων.
Εκπλήξεις σημειώθηκαν στο Δαϊς, όπου ο ΑΣΕ Δούκα ηττήθηκε από τον Διομήδη Αργους, αλλά και στη Νάουσα, με την ουραγό ομάδα του Κιλκίς να παίρνει τη νίκη απέναντι στον τοπικό Ζαφειράκη.
Τσάλεντζ Καπ ανδρών (φάση «16», α΄ αγώνας): Στη Λισαβόνα με Σπόρτινγκ την Κυριακή ο Θερμαϊκός
Στην Πορτογαλία βρίσκεται η ομάδα χάντμπολ του Θερμαϊκού, η οποία την Κυριακή (19:00 ώρα Ελλάδας) αντιμετωπίζει τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Τσάλεντζ Καπ ανδρών.
Για το συγκρότημα της Περαιάς πρώτιστος στόχος, βέβαια, είναι η μάχη που δίνει για παραμονή στην Α1 κατηγορία, όμως η δυνατότητα να μετάσχει σε μία προχωρημένη φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης σίγουρα δεν αφήνει αδιάφορους τους παίκτες του Παύλου Παράσχου. Η πορτογαλική ομάδα, χωρίς να είναι κάποιο «μεγαθήριο», είναι αναμφίβολα το φαβορί του ζευγαριού και στόχος του Θερμαϊκού είναι μία καλή εμφάνιση και ένα αποτέλεσμα που θα αφήνει ελπίδες ενόψει της ρεβάνς, που θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή (21/2) στη Θεσσαλονίκη.
Τον αγώνα θα διευθύνουν οι Βέλγοι Καρλ Ρίγκα και Σίγκουρντ Τόμασεν.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ακούστηκαν στη Λεωφόρο, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-0 για τα πλέι οφ της Super League – Δείτε βίντεο.
Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα 2-0 τον Παναθηναϊκό στο ιστορικό τελευταίο ντέρμπι «αιωνίων» στο γήπεδο της Λεωφόρου και έμεινε ζωντανός στη μάχη του τίτλου.