Η ιστορία των κρασιών της οικογένειας Βασιλείου ξεκινά γύρω στο 1905.
Τότε ο παππούς, Γιώργος Βασιλείου, γεννημένος στην περιοχή των
Μεσογείων, δημιουργεί ιδιόκτητους αμπελώνες για να φτιάξει κρασί.
Αργότερα ο Παναγιώτης Βασιλείου, δεύτερη γενιά οινοποιών, συνεχίζει την τέχνη και την παράδοση της οικογένειαςχρησιμοποιώνταςτη διαθέσιμη τεχνολογία. Σήμερα, ο Γιώργος Βασιλείου, τρίτη γενιά οινολόγος, δημιουργεί εμφιαλωμένο κρασί και εναρμονίζει την πολυετή πείρα και το μεράκι της οικογένειας με την ευρωπαϊκή τεχνογνωσία για την παραγωγή ποιοτικών κρασιών τα οποίαδιατηρούν μία αυθεντικήγεύση.