Το Κατώγι Αβέρωφ ξεκίνησε την δραστηριότητα του το 1958, όταν ο Ε.
Αβέρωφ επαναφύτευσε τους αμπελώνες του Μετσόβου, και σήμερα διανύει την
πέμπτη δεκαετία συνεχής παρουσίας του στα ελληνικά οινικά δρώμενα.
Όλα αυτά τα χρόνια, διευρύνει τις αμπελουργικές του καλλιέργειες και παράγει πολλά διαφορετικά είδη κρασιών με υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές. Παράλληλα, πλαισιώνει την οινοπαραγωγική του δραστηριότητα με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, ενώ αναπτύσσει και τον οινοτουρισμό. Σήμερα, το οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ διαθέτει στους χώρους του ένα σύγχρονο ξενοδοχείο 4*, προσφέροντας στους επισκέπτες του την μοναδική εμπειρία να μυηθούν στον κόσμο του κρασιού και να απολαύσουν ταυτόχρονα τις διακοπές τους σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής.
Στροφιλιά Με αφετηρία το 1981, οι άνθρωποι που αποτέλεσαν τον πυρήνα της Στροφιλιάς, άρχισαν την οινοπαραγωγική τους δραστηριότητα από τους οικογενειακούς αμπελώνες στην Ανάβυσσο της Αττικής και κατασκεύασαν εκεί το πρώτο τους οινοποιείο. Με την πάροδο των ετών, η Στροφιλιά απέκτησε νέους αμπελώνες και ένα δεύτερο οινοποιείο στην Πελοπόννησο, στον Ασπρόκαμπο της Νεμέας. Παράλληλα, διεύρυνε το ανθρώπινο δυναμικό της, διατηρώντας αναλλοίωτο το πνεύμα της ομαδικότητας που τη χαρακτηρίζει. Το μέλλον για τη Στροφιλιά είναι συνώνυμο με νέους ανθρώπους, νέα προϊόντα, νέες συνεργασίες και νέες επενδύσεις, με την ίδια στάση απέναντι στο κρασί και στις αξίες του.