Σε καλό κλίμα η συνάντηση Βενιζέλου και επικεφαλής της ThyssenKrupp για τα Ναυπηγεία
Η προγραμματισμένη συνάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ε.Βενιζέλου και του εκτελεστικού προέδρου της ThyssenKrupp, όπου ο τελευταίος παρουσίασε τη γερμανική πρόταση για τα Ναυπηγεία, διεξήχθη σε δημιουργικό πνεύμα και συμφωνήθηκε να ακολουθηθεί η ήδη συμφωνημένη διαδικασία αξιολόγησης της πρότασης, αναφέρει το υπουργείο.
Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη για την Τετάρτη συνάντηση μεταξύ του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου και του εκτελεστικού προέδρου της ThyssenKrupp Marine Systems Hans Cristoph Atzpodien, αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας.
Στη συνάντηση παρουσιάστηκε η πρόταση της ThyssenKrupp για το Σκαραμαγκά.
«Η συζήτηση διεξήχθη σε δημιουργικό πνεύμα και συμφωνήθηκε να ακολουθηθεί η ήδη συμφωνημένη διαδικασία αξιολόγησης της πρότασης».