Το Ξενοδοχείο «Lanassa» στο Κωστήτσι Ιωαννίνων
Το ξενοδοχείο Lanassa βρίσκεται στο Κωστήτσι, 25 λεπτά από τα Ιωάννινα σε υψόμετρο 900μ. με θέα τα εντυπωσιακά Τζουμέρκα και το φαράγγι του Αραχθου. Πρόκειται για ένα ανακαινισμένο αρχοντικό 300 ετών με πολυτελή δωμάτια και σουίτες.
Το ξενοδοχείο Lanassa βρίσκεταιστο Κωστήτσι, 25 λεπτά από τα Ιωάννινα σε υψόμετρο 900μ. με θέα τα εντυπωσιακάΤζουμέρκα και το φαράγγι του Αραχθου. Πρόκειται γιαένα ανακαινισμένο αρχοντικό 300 ετών με πολυτελή δωμάτια και σουίτες. Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου θα δοκιμάσετε τοπικές γεύσεις φτιαγμένα με τα πιο αγνά προϊόντατης περιοχής. Το ξενοδοχείο διαθέτει εξωτερική πισίνα με υδρομασάζ, σνακ μπαρ,ψησταριά και συνεδριακό χώρο.Επίσης υπάρχουν γήπεδατέννις και ποδοσφαίρου 5Χ5, γυμναστήριο, τζακούζι,σάουνα και χαμάμ.
Δραστηριότητες
Το ξενοδοχείο αποτελείιδανικό ορμητήριο για φυσιολάτρες.Η συμβολή των ποταμών Αραχθου και Καλαρρύτικου γίνεται 600μ.από το ξενοδοχείο και είναι η αφετηρία της κλασσικής διαδρομής ράφτινγκ που ορίζεται από τα δύο φημισμένα τοξωτά γεφύρια Πολιτσάς-Πλάκας.
Σε απόσταση ενός μικρού περιπάτου βρίσκεται η φάρμα στρουθοκαμήλων και αλόγωνΙπποστρούθ. Από εκεί, ξεκινούν περιηγήσεις με άλογα.
Τα μονοπάτια στο φαράγγιείναι ιδανικά για πεζοπορίαενώοι αγροτικοί δρόμοιπροσφέρονται γιαποδήλατο βουνού.
Εκδρομές
Με αφετηρία το ξενοδοχείο αξίζει να επισκεφθείτε την πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνωνενώ υπάρχουν πολλές εκδρομές σε απόσταση 30-90 λεπτών:Το μαντείο και το αρχαίο θέατρο της Δωδώνης,το μουσείο Ελληνικής Ιστορίας κέρινων ομοιωμάτων Βρέλλη,οι πηγές του Λούρου με τις νοστιμότατες πέστροφες, τα πανέμορφα χωριά των Τζουμέρκων Αγναντα, Πράμαντα, Μελισσουργοί, Καλαρρύτες και το μαγευτικόΣυρράκο.Από το ξενοδοχείο επισκέπτεταικανείς και το καταπληκτικό, μοναστήρι της Τσούκας. Τέλος, τα Ζαγοροχώρια με το φαράγγι του Βίκου και το Πάπιγκο, ο Αχέρων ποταμός και το απάτητο Σούλι αποτελούν ωραίες ημερήσιες εκδρομές.Για τους φίλους του κρασιούδιοργανώνονταιγευσιγνωσίες στα οινοποίια της Ζίτσας.
in.gr Αγροτουρισμός
- Έκρηξη σε εργοστάσιο βιοτεχνολογίας στην Κίνα αφήνει πίσω της 7 νεκρούς
- Ισχυρή σεισμική δόνηση στην Κρήτη 4,8 Ρίχτερ
- Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]
- Ευρωπαϊκά μήλα μολυσμένα με κοκτέιλ φυτοφαρμάκων
- Γαλλία, δύο 16χρονοι για να ξαναγίνει μεγάλη
- Η ΕΕ ετοιμάζεται για νέο δάνειο στα εξοπλιστικά μετά την υπερκάλυψη των 150 δισ. ευρώ
- Όταν ο χρόνος σταματά: Τα συγκλονιστικά βίντεο από την τραγωδία της Θύρας 7
- Ιταλία: Το Κάπρι επιβάλλει κανόνες στα γκρουπ των τουριστών από το επόμενο καλοκαίρι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/andrea-caramello-z2t4GdXOtE8-unsplash-315x220.jpg)










![Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/2026-02-07T172653Z_1901221379_RC25HJA81YW0_RTRMADP_5_OLYMPICS-2026-PROTEST-127x85.jpg)















![Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/2026-02-07T172653Z_1901221379_RC25HJA81YW0_RTRMADP_5_OLYMPICS-2026-PROTEST-315x220.jpg)










































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442