Το Μαρκόπουλο υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι για την Α1 βόλεϊ γυναικών
Επικίνδυνη αποστολή για τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να φιλοξενούνται στα Μεσόγεια από το Μαρκόπουλο που δείχνει σημάδια αγωνιστικής ανάκαμψης. Εύκολο έργο έχει ο Παναθηναϊκός που καλείται να περάσει νικηφόρα από τη Λάρισα.
Επικίνδυνη αποστολή για τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να φιλοξενούνται στα Μεσόγεια από το Μαρκόπουλο που δείχνει σημάδια αγωνιστικής ανάκαμψης.
Στις υπόλοιπες αυριανές συναντήσεις, ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός θα παίξει στη Λάρισα, ενώ αμφίρροπο παιχνίδι αναμένεται εκείνο μεταξύ του Ηρακλή Κηφισιάς και της Κερατέας, στο «Ζηρίνειο».
Με αντίπαλο τον αδύναμο Αρη ο Πανιώνιος θα επιδιώξει να προσθέσει ακόμη ένα τρίποντο στη βαθμολογική συγκομιδή του, ενώ στο Κερατσίνι ο Απολλώνιος θα παίξει με τον Πανελλήνιο.
Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στο «Κατσάνειο», με το ματς Ηρακλής – Ανατόλια.
Στην παράταση έλυσαν τις διαφορές τους η Ρόμα και η Μπολόνια. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 3-1, η Ρόμα ισοφάρισε 3-3 και στο 111’ σκόραρε η Μπολόνια και πανηγύρισε.