Η κλήρωση της α φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ γυναικών
Ύστερα από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, με τη συμμετοχή 8 ομάδων της Α2, προέκυψαν τα ακόλουθα ζευγάρια στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών στο βόλεϊ: Ιωνικός-ΖΑΟΝ, ΑΕΚ-Βριλήσσια, ΑΣΠ Απόλλων-ΕΟ Σταυρούπολης, ΣΦΒ Ερμής-Πειραματικό. Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 9/12 ή τις 16/12 και οι νικήτριες ομάδες θα προκριθούν στη β φάση, όπου θα αντιμετωπίσουν τους συλλόγους που θα βρίσκονται στις θέσεις 9-12 της κατάταξης, στην Α1 εθνική κατηγορία των Γυναικών.
Ύστερα από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, με τη συμμετοχή 8 ομάδων της Α2, προέκυψαν τα ακόλουθα ζευγάρια στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών στο βόλεϊ:
Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 9/12 ή τις 16/12 και οι νικήτριες ομάδες θα προκριθούν στη β φάση, όπου θα αντιμετωπίσουν τους συλλόγους που θα βρίσκονται στις θέσεις 9-12 της κατάταξης, στην Α1 εθνική κατηγορία των Γυναικών.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας