Επεισόδια μεταξύ οπαδών του Αρη και του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη
Συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Άρη και του ΠΑΟΚ, οι οποίοι συναντήθηκαν τυχαία μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της πύλης εμπορευμάτων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Άρη και του ΠΑΟΚ σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της πύλης εμπορευμάτων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που κοινοποίησε η Αστυνομία, επρόκειτο για δύο μικρές ομάδες οπαδών, που φορούσαν διακριτικά των ομάδων τους και συναντήθηκαν τυχαία μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ.
Οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» κατευθύνονταν προς το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, ενώ εκείνοι του «Δικεφάλου» είχαν προορισμό το κλειστό της Πυλαίας, ώστε να παρακολουθήσουν τους αγώνες μπάσκετ αντίστοιχα του Άρη και του ΠΑΟΚ.
Τα πνεύματα «άναψαν» έπειτα από φραστικό επεισόδιο μέσα στο λεωφορείο και έτσι οι νεαροί αποφάσισαν να λύσουν τις… διαφορές τους μόλις κατέβουν από το όχημα.
Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να τραυματιστούν τρεις οπαδοί του ΠΑΟΚ, που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ δεν έγινε αναφορά σε συλλήψεις.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Τα τριετή πρότζεκτ που ανέλαβε ο Ράφα Μπενίτεθ στην Έβερτον και στη Θέλτα απέτυχαν με κρότο και τώρα παίρνει την ίδια τροπή η δουλειά του στον Παναθηναϊκό.