Η Κέρκυρα νίκησε 3-2 τον Αγροτικό Αστέρα και πήρε… αέρα τεσσάρων βαθμών
Στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η «αυλαία» της 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας, η Κέρκυρα νίκησε τον Αγροτικό Αστέρα με 3-2 (28 Γιαννιτσανάκης, 67 Τσίγκας, 77 Μπερνς - 10 Δεινόπαπας, 24 Μπεκιάρης) και αποσπάστηκε στην κατάταξη 4 βαθμούς από τον δεύτερο Εθνικό Αστέρα. Οι «Φαίακες» παρέμειναν έτσι η μοναδική αήττητη ομάδα στην κατηγορία, ενώ πλέον αύξησαν τη διαφορά από τον δεύτερο στην κατάταξη Εθνικό Αστέρα κατά τέσσερις βαθμούς, αλλά με έναν αγώνα περισσότερο.
Στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η «αυλαία» της 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας, η Κέρκυρα νίκησε τον Αγροτικό Αστέρα με 3-2 (28 Γιαννιτσανάκης, 67 Τσίγκας, 77 Μπερνς – 10 Δεινόπαπας, 24 Μπεκιάρης) και αποσπάστηκε στην κατάταξη 4 βαθμούς από τον δεύτερο Εθνικό Αστέρα.
Οι «Φαίακες» παρέμειναν έτσι η μοναδική αήττητη ομάδα στην κατηγορία, ενώ πλέον αύξησαν τη διαφορά από τον δεύτερο στην κατάταξη Εθνικό Αστέρα κατά τέσσερις βαθμούς, αλλά με έναν αγώνα περισσότερο.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.