Θρήνος στην bundesliga για την αυτοκτονία του Ρόμπερτ Ένκε
Σοκ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο προκάλεσε η είδηση της αυτοκτονίας του 32χρονου διεθνούς τερματοφύλακα του Αννόβερο 96, Ρόμπερτ Ένκε, ο οποίος έθεσε τέρμα στη ζωή του, πέφτοντας στις ράγες ενός τραίνου.
Σοκ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο προκάλεσε η είδηση της αυτοκτονίας του 32χρονου διεθνούς τερματοφύλακα του Αννόβερο 96, Ρόμπερτ Ένκε, ο οποίος έθεσε τέρμα στη ζωή του, πέφτοντας στις ράγες ενός τραίνου.
Ο Γερμανός τερματοφύλακας είχε αρρωστήσει τον προηγούμενο μήνα αλλά επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του και μάλιστα την περασμένη Κυριακή αγωνίστηκε βασικός στην εντός έδρας αναμέτρηση του Αννόβερο με το Αμβούργο (2-2), για την 12η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.
Σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για αυτοκτονία, ο Ένκε δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει το χαμό της δίχρονης κόρης του πριν τρία χρόνια.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.