Τετάρτη 22 Απριλίου 2026
weather-icon 23o
Ο ΠΑΟΚ κινείται για τον Μουν, δεν φεύγει ο Βερόν

Ο ΠΑΟΚ κινείται για τον Μουν, δεν φεύγει ο Βερόν

Μια ανάσα από την απόκτηση του Μπράις Μουν από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως ο «Δικέφαλος» ήρθε σε συμφωνία με τους «πράσινους» για να αποκτήσει τον Ν.Αφρικανό μπακ με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο και οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Στο μεταξύ, άκαρπη ήταν η προσπάθεια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να πείσουν τον Βερόν να δεχτεί την πρόταση της Ανόρθωσης.

89

Μια ανάσα από την απόκτηση του Μπράις Μουν από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως ο «Δικέφαλος» ήρθε σε συμφωνία με τους «πράσινους» για να αποκτήσει τον Ν.Αφρικανό μπακ με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο και οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Το «γαϊτανάκι» που στήθηκε από το πρωί με την παραχώρηση από τον «Δικέφαλο» του Ηλία Αναστασάκου στον Ατρόμητο, κατόπιν της μετακίνησης του Στέργου Μαρίνου από το Περιστέρι στο «τριφύλλι», φαίνεται πως θα κλείσει με την… άνοδο του Μπράις Μουν από την Παιανία στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Αλλωστε ο διεθνής μπακ με τις τελευταίες του εμφανίσεις δεν έδειχνε να υπολογίζεται από τον Χενκ Τεν Κάτε, με συνέπεια οι «ασπρόμαυροι» που έψαχναν για έναν παίκτη που να αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνάς τους να ζητήσουν τον παίκτη και οι «πράσινοι» να τους τον παραχωρούν.

Περισσότερα αναμένεται να γίνουν γνωστά εντός της ημέρας, αφού επίσημα οι δυο ΠΑΕ δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα.

Δεν θέλει να φύγει ο Βερόν

Ακαρπη αποδείχθηκε η πρώτη συζήτηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τον Ρικάρντο Ματίας Βερόν, ο οποίος αρνήθηκε την προοπτική παραχώρησης του στην Ανόρθωση, δεν αποκλείεται όμως εντός των προσεχών ωρών να γίνουν νέες συζητήσεις, πράγμα που υποδηλώνει ότι δεν εντάσσεται στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος.

Η ομάδα της Κύπρου φέρεται να κατέθεσε επίσημη πρόταση στον «Δικέφαλο», ο ίδιος την απέρριψε. Οι δύο πλευρές θα μπουν σε διαδικασία νέων συζητήσεων, ενδεχομένως με την προοπτική λύσης του συμβολαίου του.

Οι επιτελείς του «Δικεφάλου» σκοπεύουν επίσης να ασχοληθούν και με την υπόθεση του Πάμπλο Γκαρσία. Κυκλοφόρησε η φημολογία ότι οι δύο πλευρές συζήτησαν το ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας τους, αλλά δεν επιβεβαιώθηκε από επίσημα χείλη.

Όπως και να χει, η συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός των προσεχών ωρών, όπου και θα αποδειχθεί κατά πόσο ευσταθούν οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει.

Είναι σαφές πάντως ότι ο ρόλος του Ουρουγουανού θα είναι διαφορετικός σε σχέση με αυτόν που είχε πέρυσι, έπειτα από την απόκτηση του Βίκτορ Βιτόλο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 22 Απριλίου 2026
Cookies