Ολοκληρωμένο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων ζήτησε από τον πρωθυπουργό ο ΣΕΒ
Με το προεδρείο του ΣΕΒ συναντήθηκε ο πρωθυπουργός, κλείνοντας τον κύκλο των επαφών του με φορείς εν όψει της ΔΕΘ. Ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δ.Δασκαλόπουλος επανέλαβε στον πρωθυπουργό τη θέση ότι τα δομικά προβλήματα της οικονομίας αντιμετωπίζονται με ολοκληρωμένο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων.
Με το προεδρείο του ΣΕΒ συναντήθηκε ο πρωθυπουργός, κλείνοντας τον κύκλο των επαφών του με φορείς εν όψει της ΔΕΘ.
Ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος επανέλαβε στον πρωθυπουργό τη θέση ότι τα δομικά προβλήματα της οικονομίας αντιμετωπίζονται με ολοκληρωμένο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων.
«Πρέπει να σταματήσουμε να εκλογολογούμε ακατάσχετα αντί να προβληματιζόμαστε και να πράττουμε με βάση τα μεγάλα προβλήματα αυτού του τόπου» συμπλήρωσε ο κ. Δασκαλόπουλος, όταν ρωτήθηκε για το αν συζήτησαν το θέμα των εκλογών.
Ο ίδιος κατέθεσε στον πρωθυπουργό τα δέκα μέτρα που προτείνει ο ΣΕΒ για την αντιμετώπιση της ανεργίας, επισημαίνοντας ότι το 2009 έκλεισαν πολλές επιχειρήσεις και πολλοί εργαζόμενοι έχασαν τη δουλειά τους.