Μια ανάσα από την απόκτηση των Ντε Νίγκρις και Φρανκάρ η Λάρισα
Έτοιμη να ολοκληρώσει δυο μεταγραφές είναι η ΑΕΛ. Όπως παραδέχθηκε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου αμέσως μετά τον αγώνα της Τρίπολης, οι «βυσσινί» είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Μεξικάνου επιθετικού Ντε Νίγκρις και του Γάλλου αμυντικού Φρανκάρ.
Έτοιμη να ολοκληρώσει δυο μεταγραφές είναι η ΑΕΛ. Όπως παραδέχθηκε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου αμέσως μετά τον αγώνα της Τρίπολης, οι «βυσσινί» είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Μεξικάνου επιθετικού Ντε Νίγκρις και του Γάλλου αμυντικού Φρανκάρ.
«Είναι αλήθεια ότι βρισκόμαστε κοντά στον Ντε Νίγκρις και προσπαθούμε για την περίπτωση του Γάλλου αμυντικού από τη Λιλ» είπε ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας.
Και πρόσθεσε αναφορικά με την μεταγραφική ενίσχυση:
«Η διοίκηση κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια, αλλά ο χρόνος πιέζει και ό,τι είναι να γίνει πρέπει να τελειώσει αυτή την εβδομάδα. Γίνονται προσπάθειες και ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να φέρουμε καλούς ποδοσφαιριστές. Δεν είναι μόνο οι ελλείψεις που μας στοιχίζουν, αλλά και το γεγονός ότι τα παιδιά που είναι στην ομάδα δεν έχουν δουλέψει μαζί πάνω από 2 εβδομάδες».
«Εάν έπρεπε να κερδίσει μια ομάδα σήμερα αυτή ήταν η ΑΕΛ»
Αναφερόμενος στον αγώνα, ο Ουζουνίδης υποστήριξε ότι έγινε κακό ματς, ωστόσο, όπως είπε, αν μια ομάδα δικαιούταν να νικήσει αυτή ήταν η ΑΕΛ με βάση τις ευκαιρίες που απώλεσε στο δεύτερο ημίχρονο και ιδιαίτερα στο φινάλε του ματς με τον Ματίας Ιγκλέσιας.
«Δεν έγινε πολύ ποιοτικό ματς. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ότι ήταν ένα κακό διάστημα και από τις δύο ομάδες. Ο αντίπαλος προσπαθούσε με μακρινές μεταβιβάσεις να δημιουργήσει καταστάσεις στην περιοχή μας και πιθανώς να επωφεληθεί από κάποια στημένα.
» Εμείς παρασυρθήκαμε από τον τρόπο παιχνιδιού σε ένα στυλ που δεν ταιριάζει στην ομάδα μας. Το συζητήσαμε στο ημίχρονο και στο δεύτερο το αλλάξαμε. Βάλαμε μπάλα κάτω και προσπαθήσαμε με συνδυασμούς να φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή.
» Όπως, όμως, εξελίχθηκε το ματς δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τον βαθμό. Αν έπρεπε να κερδίσει μια ομάδα σήμερα αυτή ήταν η ΑΕΛ. Υπάρχει το ελαφρυντικό των καιρικών συνθηκών και για τις δύο ομάδες, αφού η ζέστη δεν επέτρεπε να αποκτήσει το παιχνίδι καλό ρυθμό. Πέρα από αυτό πάντως, η ομάδα μας χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά και βελτίωση.
» Ξέρετε τα προβλήματα που αντιμετώπιζαμε όλο αυτό το διάστημα. Δεν μπορέσαμε να δουλέψουμε ως ομάδα, αλλά ευελπιστώ ότι με την πάροδο του χρόνου να μπορέσουμε να βρεθούμε καλύτερα μέσα στο γήπεδο και να παίξουμε πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο».
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά