Τρίτη 21 Απριλίου 2026
weather-icon 24o
Ανακοίνωσε Φαγιάρδο και Σακελλαρίου ο Πανθρακικός

Ανακοίνωσε Φαγιάρδο και Σακελλαρίου ο Πανθρακικός

Παίκτες του Πανθρακικού είναι πλέον ο Ζοάο Πάουλο Σίλβα Φρέιτας Φαγιάρδο και ο Λευτέρης Σακελλαρίου. Ο 30χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Γκιμαράες και τα προηγούμενα τέσσερα στη Ναβάλ, έφτασε στην Κομοτηνή το βράδυ της Πέμπτης και το πρωί της Παρασκευής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

89

Παίκτες του Πανθρακικού είναι πλέον ο Ζοάο Πάουλο Σίλβα Φρέιτας Φαγιάρδο και ο Λευτέρης Σακελλαρίου. Ο 30χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Γκιμαράες και τα προηγούμενα τέσσερα στη Ναβάλ, έφτασε στην Κομοτηνή το βράδυ της Πέμπτηςκαι το πρωί της Παρασκευήςυπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

«Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της νέας μου ομάδας. Το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ θα είναι πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό.

»Θέλω να βοηθήσω τον Πανθρακικό ώστε να φτάσει ψηλότερα από πέρσι», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Φαγιάρδο.

Για τρία χρόνια υπέγραψε και ο 21χρονος αριστερός μπακ Λευτέρης Σακελλαρίου (φοιτητής στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής), που πέρσι έπαιζε στον Εθνικό Αστέρα και τις τελευταίες δύο εβδομάδες δοκιμαζόταν από τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου.

Έτσι, μετά τον Ενγκαμπί, που είχε υπογράψει για δύο χρόνια και τον Μαρσελάο, που είχε υπογράψει για τρία, ο Φαγιάρδο και ο Σακελλαρίου αποτελούν τη 10η και 11η μεταγραφή του Πανθρακικού.

Στην Γαλλία οι υπό δοκιμή

Αναφορικά με τους υπόλοιπους υπό δοκιμή παίκτες, οι Μανουέλ Μουνάφο, Μάριαν Μίτου και Ιβάν Νίματς θα ακολουθήσουν την αποστολή στη Γαλλία και εφόσον ικανοποιήσουν τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου, θα αποκτηθούν. Ο Ιβάν Σαντινί αποχώρησε. Επίσης, συνεχίζεται η αναζήτηση επιθετικού.

Επέκταση για Αργυρίου, ελεύθερος ο Ζαπρόπουλος

Στο μεταξύ, ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων Ανέστης Αργυρίου επέκτεινε το συμβόλαιό του με την ομάδα μέχρι το 2013, ο Νίκος Ζαπρόπουλος έμεινε ελεύθερος, αφού δεν ανανεώθηκε η συνεργασία του με την ΠΑΕ, ενώ ο Εμάνουελ Λόπεζ θα δοθεί δανεικός.

Ο νεαρός Γιάννης Μπαρμπουτέλης δόθηκε δανεικός στην Αναγέννηση Γιαννιτσών. Η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς το πρωί της Δευτέραςαπό την Αλεξανδρούπολη και θα φτάσει στη Γαλλία μέσω Αθηνών. Εκεί θα δώσει πέντε φιλικά παιχνίδια και θα επιστρέψει στην Κομοτηνή στις 2 Αυγούστου.

Για την Παρασκευή 7 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί φιλικό με τον Αίαντα Σαλαμίνας στα Πηγάδια Ξάνθης, ενώ στις 12 Αυγούστου η ομάδα θα ταξιδέψει στις Σέρρες όπου και θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό.

Τέλος, την Πέμπτη ξεκίνησαν οι εργασίες για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο «ΔΑΚ Κομοτηνής».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Απριλίου 2026
Cookies