Ισοφάρισε τη Βουλιαγμένη ο Ολυμπιακός στους τελικούς της Α1 πόλο γυναικών
Ο Ολυμπιακός νίκησε 7-6 την πρωταθλήτρια Ευρώπης Βουλιαγμένη, στον δεύτερο αγώνα της σειράς των τελικών στα πλέι οφ για την Α1 πόλο γυναικών, και ισοφάρισε σε 1-1 το σκορ των μεταξύ τους αναμετρήσεων. Μια νίκη μακριά από την κατάκτηση της τρίτης θέσης στην τελική κατάταξη της Α1 βρίσκεται ο Εθνικός.
Ο Ολυμπιακός νίκησε 7-6 την πρωταθλήτρια Ευρώπης Βουλιαγμένη, στον δεύτερο αγώνα της σειράς των τελικών στα πλέι οφ για την Α1 πόλο γυναικών, και ισοφάρισε σε 1-1 το σκορ των μεταξύ τους αναμετρήσεων.
Η επόμενη αναμέτρηση της Βουλιαγμένης με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί το Σάββατο στο κολυμβητήριο του Λαιμού (13:00) και τον τίτλο θα κατακτήσει η ομάδα που θα σημειώσει τρεις νίκες.
Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη προηγήθηκε 6-2, ωστόσο η Βουλιαγμένη ισοφάρισε 6-6, για να χαρίσει η Μανωλιουδάκη τη νίκη στον Ολυμπιακό με το γκολ που σημείωσε 42 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα.
Μια νίκη μακριά από την κατάκτηση της τρίτης θέσης στην τελική κατάταξη της Α1 βρίσκεται ο Εθνικός.
Το πειραϊκό συγκρότημα νίκησε 12-6 τη ΝΕ Πατρών στην αχαϊκή πρωτεύουσα, στον δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων για τις θέσεις 3-4, και έκανε το 2-0 στη σειρά των μεταξύ τους αναμετρήσεων.
Μετά το αποτέλεσμα αυτό, ο Εθνικός έχει την ευκαιρία να τελειώσει τη σειρά το Σάββατο (18:30), όταν θα υποδεχθεί τη ΝΕ Πατρών στον Πειραιά, αφού ο «μικρός τελικός» κρίνεται στις τρεις νίκες. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν του χρόνου στο LEN Trophy.